magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PS2 bulltet categorie de jocuri Strategie Turn-Based bulltet categorie de jocuri Wrath Unleashed

Wrath Unleashed

Wrath Unleashed
Platforma Pret
PS2 PS2
n/a
 
Produs temporar indisponibil.
Descriere Wrath Unleashed
Wrath Unleashed, dezvoltat de The Collective care inainte au produs Buffy si Indiana Jones pentru Xbox, este in esenta un remake al unui joc foarte vechi numit Archon. Prima intalnire cu Archon a fost cu mult imp in urma pe Spectrum, si cred ca am jucat fiecare clona a acestui joc - Archon II: Adept, Archon Ultra(PC), chiar si update-ul PS1 care a aparut sub numele de THE UNHOLY WAR. Daca cineva isi mai aduce aminte de Unholy War atunci veti sti in ce va bagati aici, pentru ca este acea versiune de care Wrath Unleashed se apropie cel mai mult.
Originalul Archon avea loc pe o tabla ca 2D ca cea de sah, unde jucatorii realizau un tur mutand creaturi si folosind vraji, secretul fiind ca in loc de a lua simplu o piesa a adversarului, trebuia sa va luptati pentru a obtine patratul respectiv, intr-o lupta unu la unu in stil arcade. Pe Spectrum aceasta implica doi mici spiridusi ce alergau pe un teren pe un singur ecran, impuscandu-se reciproc pana cand unul ceda,. Wrath Unleashed muta lucrurile intr-un decor 3D si sectiunea ce avea loc pe tabla acum are loc pe harti 3D care pot fi rotite sau marite, dar modul de joc ramane acelasi. Este in principiu vorba de strategie ( incercati sa ocupati zone care va ofera un avantaj asupra adversarului) animate de batai scurte al genului de lupte arcade in timp real ( 5 tipuri de atac, un buton pentru blocare si varii optiuni de teren ce trebuiesc exploatate sau evitate).
Probabil stiti deja daca acest joc este pe placul dumneavoastra sau nu - si daca e atunci nu veti da gres cu acesta. Este produs in mod ingenios, suporta pana la 4 jucatori pentru prima oara, are o grafica draguta, sunet bun si nu necesita sa cititi o tona de manuale inainte de a-l juca. Modurile single-player sunt incluse pentru cei fara prieteni caci sunt moduri precise de joc care se concentreaza asupra luptelor si ofera omisiunea aspectelor strategice - dar daca sunteti privilegiati cu pana la 3 prieteni cu aceleasi gusturi atunci cu siguranta veti obtine tot ce este mai bun la acest joc.
Forum Wrath Unleashed » Adauga un subiect
Deocamdata nu exista nici un mesaj pentru acest joc.
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 2458
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City