magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review World of Warcraft: Wrath of the Lich King

<< Inapoi la jocul World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Noul pachet expansion al celor de la Blizzard ofera veteranilor din “World of Warcraft” inovatii nu numai in termeni geografici (cu noul continent Northrend) ci si in materie de ridicare in nivel de la 70 la 80, precum si o clasa noua de razboinici.

Northrend e un taram de gheata de pe vremea Razboiului Anticilor si relieful sau reflecta asta ireprosabil. Deja stiam de Furbolgi si Vraikulii asemanatori vikingilor care si-au facut din aceste locuri casa, insa pe langa ei mai gasim o multime de alte creature noi si la fel de periculoase pe a caror cadavre si prada trebuie sa treci pentru a termina o misiune. Tot aici isi mai au caminul si Nerubianii, o rasa de paianjeni subterani si oamenii-foci numiti Tuskar. Iti poti da seama cam cat de ostili se pot dovedi acei paianjeni subterani, insa, drept compensatie, Tuskarii sunt  placuti si neutri, prietenosi cu toata lumea, indifferent de factiune, rasa sau credinta. Pe langa ei si Compania Venture isi va face simtita prezenta in Northrend, avand de gand sa defriseze si ultima tulpina de copac de pe taramul Furbolgilor numit “Grizzly Hills”.

Sunt sigur ca atunci cand vei pune mana pe joc te vei imbarca direct spre portul Daggercap Bay din Howling Fjord si vei observa ca drumul cu vaporul e putin diferit decat cel din Azeroth, pentru ca nava se va angaja in negocierea unor stramtori periculoase care o duc din largul marii in golful linistit al portului. Totusi, daca portul e linistit, orasul Valgarde nu e asa deloc, fiind continuu sub asediul unor Dragonflayeri malefici care trimit asupra zidurilor val dupa val de atacatori. Atacul initial al asediatorilor e compus din lupi extrem de flamanzi si din uriasi inarmati cu bate, pe care vei descoperi ca nu-i asa de usor sa-i dobori pe cat ti-ai dori. Pe masura ce esti mai implicat in defensiva orasului, provocarile vor creste in dificultate si te vei vedea nevoit sa-ti adaptezi echipamentul si stilul de joc la conditiile de lupta.

Din cate am vazut, “Wrath of the Lich King” are foarte multe elemente noi adaugate aventurii din “World of Warcraft”, atat pentru veteranii jocului, cat si pentru cei nou-veniti, care se pot considera avantajati de noua clasa si de noua profesie aparuta.

Cu 9 milioane de jucatori in lume, Blizzard chiar nu mai putea sa astepte lansarea acestui pachet expansion. Printre alte noutati, mai putem enumera si artileria pe care o poti folosi si cladiri pe care le poti distruge, profesia “inscription” care e un fel de enchanting pentru vraji si abilitati, posibilitatea de a-ti transforma eroul intr-un Death Knight in urma indeplinirii anumitor conditii, arme si echipament nou si mult mai puternice, monstri, si questuri noi, precum si o multime de instante, atat in Azeroth cat si in Northrend, in care speram ca Lich King isi va gasi sfarsitul.

ATENTIE !!!
Acest expansion pack, precum si jocul original World of Warcraft, poate fi jucat doar online, necesitand conexiune internet. Exista o taxa periodica care poate fi platita fie prin card de credit, fie prin achizitionarea unui card prepatit.

 

jocuri spacer
 Ultimele stiri