magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review WALL-E

<< Inapoi la jocul WALL-E

Wall-E e un robotel simplu cu o viata la fel de simpla, dar acestea sunt, cel mai probabil, sursele din care ni se traga simpatia pentru micutul personaj pe senile. Acelasi farmec se transfera de pe marile ecrane, filmul Wall-E, pana la versiunea pentru consolele de joc a animatiei celor de la Pixar.

Astfel, cei de la studioul THQ Helix au creat un joc cu puzzle-uri care aminteste putin cu Chip’s Challenge. Formula jocului contine o serie de puzzle-uri pe care trebuie sa le rezolvi utilizand abilitatile speciale ale personajului sau configuratia scenelor in care se afla acesta.

Wall-E poate ridica, aseza si arunca obiecte si se poate deplasa prin locatiile puse la dispozitie. Si cam atat. Dar chiar cu asa de putine posibilitati, creatorii au reusit sa creeze un mediu inconjurator extraordinar, in care personajul nostru sa poate sa se foloseasca din plin de putinta sa limitata. Jucatorii trebuie sa foloseasca obiectele si pericolele din jur in avantajul robotelului.

De exemplu, va trebui sa arunci un cub exploziv pentru a-l arunca pe Wall-E peste o prapastie, sau poti activa, tot prin aruncare, un buton care sa iti permita sa te deplasezi rapid pe o banda rulanta care merge in sensul nepotrivit. De asemenea, jucatorii trebuie sa fie atentia ca personajul sa nu cada in vreo prapastie, altfel vor pierde tot progresul inregistrat pana in acel moment in nivelul respectiv, fiind nevoiti s-o ia de la capat.

Jocul e foarte distractiv datorita faptului ca jucatorii vor trebui sa isi puna mintea la contributie, de cele mai multe ori pentru a rezolva puzzle-urile intalnite.

Pentru a adauga condiment acestei formule, te vei bucura si de cateva misiuni in care trebuie sa navighezi in zbor cu Eve, cea de care Wall-E s-a indragostit.

Din fericire, jocul “Wall-E” are la fel de mult farmec ca si micile personaje ale creatorilor de la Pixar, asa ca vi-l recomandam cu drag.


 

jocuri spacer
 Ultimele stiri