magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Shooting (FPS) bulltet categorie de jocuri Vietcong : Purple Haze

Vietcong : Purple Haze

Vietcong : Purple Haze
(contine Vietcong si First Alpha)
Platforma Pret
PC PC
n/a
XBOX 360 XBOX 360
n/a
PS2 PS2
n/a
 
Produs temporar indisponibil.
Descriere Vietcong : Purple Haze
Pachetul contine jocul original Vietcong si expansion-ul First Alpha.


Localizat in timpul razboiului din Vietnam, Vietcong este un first-person shooter cu elemente tactice, combinand actiunea intensa cu gandirea strategica. Scenariul captivant, in combinatie cu sistemul intens de sunete al jocului, cu grafica si cu animatia, aduce la viata pe PC-ul tau acea puternica si fascinanta lupta din jungla.
Ca soldat de elita, tu comanzi echipa A (A-team), care face parte din Fortele Speciale ale SUA, in medii vietnameze realist reprezentate. Jucatorii vor conduce pana la sase soldati de elita in 20 de misiuni dramatice si vor urma scenariul care surprinde pericolul, teama si imprevizibilul razboiului. Deasemenea, modul multiplayer permite jucatorilor sa joace in Fortele Speciale ale SUA sau ca soldati ai Vietcong-ului si sa lupte in nivele special proiectate.
in Vietcong jucatorul alege din peste 25 de arme, inclusiv M16, lansatoare de grenade si pusti cu luneta. Jucatorii pot comanda atacuri aeriene sau pot provoca ambuscade pentru patrulele inamice, dar succesul depinde, pana la urma, de abilitatea lor de a-si pastra sangele rece pe parcursul actiunii intense.Vietcong: Fist Alpha

Vietcong: Fist Alpha este pachetul suplimentar oficial pentru Vietcong. Pachetul oficial de misiuni Fist Alpha iti permite sa patrunzi si mai adanc in junglele Vietnamului, ca membru al unei echipe de elita a Fortelor Speciale ale S.U.A. Cauta si distruge trupele Vietcong si pe cele ale Armatei nord-vietnameze in sapte noi misiuni in single player, apoi alatura-te luptelor online pe una dintre cele 8 noi harti multiplayer online. De asemenea, acum este inclus un nou editor de campanii, pentru aceia dintre voi care doresc sa isi creeze propriile harti, MOD-uri si misiuni.

Caracteristici:
- Jocul ii prezinta pe Warren Douglas SFC si pe Ngueyn Nham alaturandu-se echipei Fist Alpha, alaturi de alti cinci membri ai unitatii de Forte Speciale.
- Sapte noi misiuni in single player, care poarta echipa Fist Alpha adanc in teritoriul Vietnamului, in lupte impotriva trupelor ietcong-ului si ale Armatei nord-vietnameze.
- Croieste-ti drum prin campuri minate, condu misiuni de cautare si distrugere impotriva fabricilor de arme ale Vietcong-ului, distruge pozitiile artileriei inamice si condu misiuni de cautare si salvare a pilotilor americani doborati.
- Joaca pe 8 noi harti multiplayer, cu 8 noi arme, inclusiv baionete.
- Intra din nou in zona mortii ca soldat al S.U.A sau al Vietcong-ului, in multiplayer cu actiune palpitanta pentru pana la 64 de jucatori, in retea locala (LAN) sau pe Internet.
Poze Vietcong : Purple Haze
Poza 1 pentru Vietcong : Purple Haze Poza 2 pentru Vietcong : Purple Haze
Forum Vietcong : Purple Haze » Adauga un subiect
eu unul nu am jucat deloc vreun joc din seria asta
Nici un raspuns. [raspunde]
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 5732
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City