magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PS2 bulltet categorie de jocuri Simulatoare bulltet categorie de jocuri The Urbz: Sims in the City

The Urbz: Sims in the City

The Urbz: Sims in the City
Lansare: 12-Nov-2004; Maxis - Electronic Arts
Platforma Pret
PS2 PS2
49.90 RON
Pret final, TVA inclus
NDS NDS
n/a
GameCube GameCube
n/a
GBA GBA
n/a
Descriere The Urbz: Sims in the City
Sims s-a multat in Oras unde actiunea dureaza 24/7 iar reputatia inseamna totul. Sims-ii care traiesc in Oras sunt numiti Urbz, si au o atitudine si o infatisare noua si indrazneata.
Du-te la munca si fa fata provocarilor lansate de sefi in locatii precum Chop Shop, Piercing Parlor sau Bootleg Fireworks Inc. Succesul la munca aduce promovari, acces la putere sociala si echipament care sa iti influenteze noul stil de viata. Construieste-ti atitudinea aranjandu-ti Urbz-ii folosind noul motor detaliat de caracter; apoi treci de funiile de catifea de la intrarea in cluburi sau exploreaza pasaje subterane pentru a obtine noi skill-uri si obiecte pentru locuinta ta in devenire.
Depinde de tine daca Urbz-ii tai devin jucatori de "mana mare" pe strada sau se pierd in multime. Totul consta in reputatie in acest oras care nu doarme niciodata.
Versiunile Game Boy®Advance si Nintendo® DS contin o noua aventura intr-un nou oras. Miniopolis, un oras plin de forfoteala, otravit si la marginea ruinarii. Daddy BigBucks are un complot intortocheat pentru a prelua orasul. Pentru a te opune schemelor sale malefice, trebuie sa obtii acces prin oras, construndu-ti propria reputatie pentru a deveni cel mai mare "jucator" din oras.
Completandu-ti misiunile si joculetele, sarcina de a descoperi adevarul si de a mentine echipajul din locatia secreta a lui Daddy Bigbucks si anume Splicer Island, fericit.
Pentru prima data in franciza Sims, creeaza-ti propriul animal de companie pentru a te ajuta sa indeplinesti anumite misiuni. Speciile includ: cocos rapid, sacal, unicorn, Simosaurus Rex, Dodo si multi multi altii.
Poze The Urbz: Sims in the City
Poza 1 pentru The Urbz: Sims in the City Poza 2 pentru The Urbz: Sims in the City Poza 3 pentru The Urbz: Sims in the City Poza 4 pentru The Urbz: Sims in the City Poza 5 pentru The Urbz: Sims in the City
Forum The Urbz: Sims in the City » Adauga un subiect
fdgoidrogijhujgfjbkg fiuhfogibiogfioh fghgfofghèf gùgb fpohklgf hèòlgf h+g fà hhgfbgvb+ vgbn gv+ nv+ g b+v b+ v+b v+vb+ n+ vb n '''??'?'''''''''''''''''''' '''''?'0''?''''?????????????''''?''''
Nici un raspuns. [raspunde]
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 4081
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City