magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Uncharted 3: Drake's Deception : Explorer Edition

<< Inapoi la jocul Uncharted 3: Drake's Deception : Explorer Edition

Uncharted 3: Drake's Deception este un joc unic de actiune-aventura third-person, exclusiv pentru PlayStation 3, ce incorporeaza mecanici de joc tip shooter si platformer. Al treilea titlu din franciza Uncharted, Uncharted 3: Drake's Deception continua aventurile vanatorului de comori Nathan Drake, intr-o varietate de noi imprejurari si provocari. Noi caracteristici includ experiente cinematice interactive, stereoscopie 3D, o campanie singleplayer epica si suport online si offline pentru mai multi jucatori.

Atat fanii francizei cat si noii jucatori vor savura oportunitatea de a intra intr-o aventura aproape reala, in cautarea fantasticei "Atlantida nisipurilor". Aventura il propulseaza pe vanatorul de comori Nathan Drake intr-o calatorie indrazneata in inima desertului Arabiei, o calatorie pe care il pune pe el si pe mentorului lui Victor Sullivan impotriva unei organizatii clandestine si nemilosului ei lider. Cand secretele teribile ale acestui oras piedut sunt drezgopate, cautarea lui Drake se transforma intr-un pariu disperat pentru supravietuire ce ii intinde acestuia limitele de suprafietuire si il forteaza sa isi confrunte cele mai adanci temeri.

  • Elemente de scena mai mari si aventura mai exploziva, pusa in miscare de prezentarea cinematica caracteristica Naughty Dog.
  • Modurile multiplayer competitiv si cooperativ au fost reintroduse, cu noi experiente si seturi de caracteristici mult extinse. Universul Uncharted ofera jucatorilor online o experienta de actiune aventura multiplayer unica, aducand in modul multiplayer elementele cinematice din campania single-player.
  • Nathan Drake poate acum elimina oponenti in mai multe moduri ca inainte: lupte cu mai multi adversari, atacuri contextuale si noi optiuni de disimulare. Au fost de asemenea extinse diverse miscari de traversare folosind arme de foc.
  • Naughty Dog introduce un nou motor de efecte fizice si efecte ale mediului inconjurator, plus inovatii in efecte si dinamica pentru foc, fum si apa. Uncharted 3: Drake's Deception va putea fi jucat si in stereoscopie 3D.
jocuri spacer
 Ultimele stiri