magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Colectii bulltet categorie de jocuri Ultimate Strategy Pack

Ultimate Strategy Pack

Ultimate Strategy Pack
Lansare: 2006; THQ
Platforma Pret
PC PC
132.43 RON
Pret final, TVA inclus

Ultimate Strategy Pack contine:

1. Company Of Heroes
2. Supreme Commander
3. Warhammer 40.000: Dawn of War
4. Warhammer 40.000: Dawn Of War - Winter Assault (Expansion)

Descriere Ultimate Strategy Pack
Ultimate Strategy Pack

Company of Heroes este realizat de Relic, studiouri care au primit multe premii pentru realizarile lor RTS in domeniul jocurilor.
Company of Heroes redefineste acest gen RTS (real time strategy) care prezinta o readucere la viata a soldatilor care au luptat in cel de-al doilea razboi mondial, fiind o experienta extraordinara. Grafica este sustinuta de motorul Proprietary Essence Engine, obtinandu-se cu ajutorul acestuia medii inconjuratoare care pot fi distruse, partile fizice fiind foarte bine intocmite. Jocul suporta de asemenea competitii multiplayer de 2 pana la 8 jucatori, fie printr-o conexiune LAN sau pe internet.

In Supreme Commander, veti putea juca din perspectiva a trei factiuni unice, intr-un razboi planetar la scara galactica. In cadrul jocului vor fi puse sub comanda dumneavoastra o mare varietate de unitati, care vor realiza combinatii unice, mortale si distructive, unitati care vor fi terestre, aeriene sau maritime.
Modul multiplayer in cadrul acestui joc este unul robust, permitand jucatorilor, intr-un numar de pana la 8, sa joace fie impreuna, cooperand, fie unul/unii impotriva celorlalti. Pe langa toate acestea, jocul are si o comunitate care furnizeaza suport tehnic, raspunzand la diverse intrebari, si contine de asemenea si un editor de harti.

In Dawn of War veti intalni o poveste fascinanta. Conform acesteia, sunt trecuti peste 10.000 de ani de la actele de tradare ale Chaos care au pus capat Erei de Aur a omenirii. Focurile ard peste tot prin galaxii, luminand carnagiul si macelul in timp ce omenirea se apara impotriva dusmanilor antici. Fortele intarite se reunesc avand un singur scop in minte: exterminarea in totalitate a oponentilor. Realizatorul Relic Entertainment, care a luat multe premii la categoria "Jocul anului", aduce acest joc de succes pe platforma PC. Veti avea posibilitatea sa controlati una din rasele unice prezente in joc intr-o lupta 1 la 1 sau sa alegeti o confruntare multiplayer, unde increderea, indemanarea si strategia sunt singurele arme pe care le veti avea la dispozitie pentru a stapani universul.

Dawn of War Winter Assault este un pachet de expansiune in cadrul caruia veti lupta din nou pentru salvarea omenirii de la distrugere. In acest add-on veti avea parte de mai multe rase, avand posibilitatea sa alegeti din 5 rase, de asemenea se pot observa imbunatatiri la nivelul designului, care fac mai usoara focalizarea pe actiune; jocul contine campanii single player si posibilitatea de a juca multiplayer in pana la 8 jucatori, pe o conexiune LAN sau pe internet.Cerinte de sistem (minime - recomandate):

Sistem de operare: Microsoft WIndows XP Service Pack 2, Vista
Procesor: 1.8 GHz - 3.0 GHz Intel sau echivalent AMD - recomandat
Memorie: 512 MB RAM - 1 GB RAM - recomandat
Spatiu de stocare necesar: 8GB
Placa video: 128MB Video RAM sau mai buna, cu suport DirectX 9 Vertex Shader/Pixel Shader 2.0 - 256 MB Video RAM, cu suport DirectX 9 Vertex Shader/Pixel Shader 2.0 (Nvidia 6800 sau mai buna) - recomandat
Placa de sunet + boxe/casti
Conexiune: 56.6 Kbps Internet - conexiune cu viteze Cable/DSL - recomandat.
Forum Ultimate Strategy Pack » Adauga un subiect
cum iau pack pentru company of heroes
Nici un raspuns. [raspunde]
de unde il iau?
Nici un raspuns. [raspunde]
de unde il iau?
Nici un raspuns. [raspunde]
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 6573
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City