magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Simulatoare bulltet categorie de jocuri The Sims: Livin' It Up

The Sims: Livin' It Up

The Sims: Livin' It Up
Lansare: 08 septembrie 2000; Maxis - Electronic Arts
Platforma Pret
PC PC
33.11 RON
Pret final, TVA inclus

The Sims: Livin' It Up este un Expansion Pack.
Necesita jocul original The Sims.

Acest titlu se regaseste si in versiunea:

Descriere The Sims: Livin' It Up
The Sims: Living It Up este un pachet de expansiune, un add-on la productia The Sims. Are ca elemente noi posibilitati mai multe de a face diverse lucruri, noi lucruri de facut, noi slujbe si altele. Nu uitati ca este nevoie si de jocul original pentru a putea juca acest add-on.
Cu siguranta stiti despre ce este vorba in seria Sims, intrucat are un mare succes si este imposibil sa nu fi auzit de ea, asa ca vom prezenta in continuare elementele mai importante, mai semnificative, aparute in acest add-on.

Despre case, constructii:

Puteti face acum viata sims-ilor dumneavoastra mult mai palpitanta, pentru ca exista mult mai multe accesorii disponibile pe care le puteti cumpara pentru a imbunatati stilul lor de viata. Acestea sunt obiecte cum ar fi: carpete, covoare, tapete, paturi si in general cam orice. Ori de cate ori incepeti de la inceput, nu uitati sa faceti curat in casa, fie pe cont propriu, fie chemand o menajera, care isi va face foarte bine treaba. De asemenea tot ca noutate apare posibilitatea de a construi pana la 50 de case, intrucat s-au introdus in plus fata de varianta originala inca patru cartiere.

Despre slujbe:

Exista in acest joc o serie mai mare, mai larga de slujbe pentru sims-ii dumneavoastra, carora le puteti alege dintre aproximativ 50 de meserii, cum ar fi: jurnalist, hacker, muzician, si multe multe altele. Fiecare slujba aduce o anumita rasplata in bani, si necesita diverse cunostinte si studii, fiecare la randul ei. In lumea sims-ilor nu exista weekend-uri, asa ca slujba va va tine ocupat in fiecare zi, intr-un anume interval orar.

Despre mobilier, decoratiuni si altele:

In acest pachet de expansiune, exista incluse multe piese de mobilier deja prezente in versiunile anterioare, dar exista si foarte multe lucruri noi. In aceasta versiune, puteti achizitiona un pat in forma de inima care vibreaza, iar daca asezati in el doi sims-i care se plac, se vor baga in asternuturi si vor face lucruri pe care nu trebuie sa le vada copii (desi nu se vede nimic, este evident ceea ce se poate intampla). Alte lucruri noi care apar sunt un robot, care va pregati cina in locul dumneavoastra, sau clovnul morocanos, care va veni sa va faca o vizita in cazul in care sims-ii dumneavoastra sunt deprimati; exista si un duh din sticla care va va indeplini dorinte, unele bine, altele transformandu-va personajele aleatoriu in diferite animale, si de asemenea mai apare in joc si un glob de cristal ale carui sfaturi odata ascultate, vor imbunatati personalitatea sims-ilor. Daca veti dori sa va incercati abilitatile muzicale, veti avea la dispozitie o gama variata de instrumente, de la pian pana la chitara electrica. Puteti invata de asemenea tamplarie, avand posibilitatea de a realiza un pitic de gradina pe masa de tamplarie, pitic care ulterior poate fi vandut, de asemenea puteti deveni mai bun la stiinte, avand posibilitatea de a combina diverse substante care pot fie sa va omoare, fie sa va improspateze.

Iata un pachet de expansiune care poate fi recomandat oricarui jucator de Sims, pentru ca are multe de oferit utilizatorului pe de o parte, si sim-ului pe de alta parte, intrucat este singura versiune in care apar patul in forma de inima care vibreaza si alte elemente. In concluzie, se poate spune ca este un add-on care merita sa ia un loc in colectia dumneavoastra.
Filme The Sims: Livin' It Up
Forum The Sims: Livin' It Up » Adauga un subiect
sims 2 si 3 este super tare sims 1.........
Nici un raspuns. [raspunde]
Daca instalez acest add-on imi vor mai merge codurile ?
Da,iti vor merge deoarece add-onul il instalezi IN jocul original
jhgfsbkj hmz cnjhhbfhg z mnbmn m nhfgwejhbrh
Nici un raspuns. [raspunde]
As vrea si eu sa stiu unde introduc fisierele in Sims
Nici un raspuns. [raspunde]
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 2886
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City