magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review The Sims 2 : Seasons

<< Inapoi la jocul The Sims 2 : Seasons

Pana in momentul de fata, cred ca toata lumea a auzit de Sims. A inceput totul de la ideea de a controla viata unor personaje autonome denumite generic "sims", si a ajuns sa creasca repede pentru a ajunge in cele din urma una dintre seriile cu cele mai bune vanzari pe diverse platforme, iar pentru PC, seria a devenit renumita pentru diversele extinderi si pachete aditionale. Sims 2 Seasons este ultima dintre acestea, si spre deosebire de celelalte pachete, nu adauga o multime de noi aspecte care sa faca jocul sa fie mai comlicat. In schimb, aduce modificari la vremea sezoniera, face posibila cultura de recolte la ferma, adauga noi activitati de grup care pot fi in acelasi timp provocatoare si relaxante.

Dupa cum sugereaza si numele, Sims 2: Seasons aduce ca principala modificare.. anotimpurile. Mai exact, vremea si evenimentele din cadrul jocului sunt specifice fiecarui anotimp. Iarna spre exemplu cade zapada, apa ingheata, iar sims-ii vostri pot face oameni de zapada. Aveti posibilitatea de a schimba manual anotimpul din cartierul unde locuiesc sims-ii vostri, aceste modificari constand in noi efecte grafice care arata bine si dau o imagine deosebita in functie de anotimp a cartierului. Multe dintre noile activitati sezoniere sunt foarte utile in timpul jocului, intrucat satisfac nevoile personale (motivatiile) ale sims-ilor vostri - mai ales cele care tin de viata sociala si de distractie.

Un alt lucru care poate fi spus despre Seasons este ca introduce in gameplay cateva iteme noi si o experienta agrara. Efectiv Seasons permite sims-ilor sa devina fermieri si sa planteze; plantele bine udate si ingrijite vor avea pana la urma fructe sau legume care vor putea fi vandute la piata sau transformate in diferite sucuri, care vor hrani si vor satisface nevoia de energie, si ii vor face sa faca si niste experimente mai putin obisnuite cum ar fi crearea unei potiuni pentru iubire. De asemenea puteti si pescui, avand la dispozitie o varietate de momeli, existand si o mare varietate de pesti pe care ii puteti prinde, iar in timp ce asteptati, va puteti construi sau solidifica relatiile deja existente. Odata prinsi, pestii pot fi folositi fie pentru masa, fie ca obiect decorativ in casa, respectiv trofee.

Obisnuitului gameplay referitor la construirea de relatii interumane, realizarea diverselor activitati, cresterea unui animal de casa, realizarea pe plan profesional, ii sunt adaugate aceste activitati sezoniere care fac ca jocul sa fie si mai interesant. Tot ca si noutati mai apar in Seasons chestii ca obiecte de lux, decoratiuni interioare si altele cum ar fi spre exemplu un culoar de bowling pentru casa, sau rampe pentru skateboard sau role instalate de asemenea in casa. Acestea ii ajuta pe sims-i sa isi mentina conditia fizica, ceea ce ii ajuta si in cariera, si de asemenea sa se distreze si sa socializeze si cu ceilalti care apar la distractie.

Seasons mai aduce noutati si in domeniul carierei, aparand mai multe cai pe care aceasta poate fi escaladata, aparitia unei garderobe care este diferita din nou in functie de anotimp, si toate acestea sunt prezentate bineinteles dupa cum va asteptati in stilul distinct si unic cu care v-ati obisnuit de la Sims 2, cu grafica multicolora, oamenii deosebit de expresivi, muzica antrenanta si limbajul specific pe care il vorbesc toate personajele. Marile atractii raman totusi activitatile sezoniere, pescuitul si agricultura. Par sa nu fie o schimbare atat de mare pentru cineva care nu este un fanatic al Sims, dar pentru acestia este o modificare importanta si un add-on binevenit.

Atentie !!!
Acest produs necesita jocul Sims 2 pentru a putea fi jucat.

jocuri spacer
 Ultimele stiri