magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Simulatoare bulltet categorie de jocuri The Sims : Unleashed

The Sims : Unleashed

The Sims : Unleashed
Lansare: 04 octombrie 2002; Maxis - Electronic Arts
Platforma Pret
PC PC
38.61 RON
Pret final, TVA inclus

The Sims: Unleashed este un Expansion Pack.
Necesita jocul original The Sims.

Acest titlu se regaseste si in versiunea:

Descriere The Sims : Unleashed
in The Sims Unleashed jucatorii pot adauga acum prieteni necuvantatori familiilor lor de Sims-i. Iar noile vecinatati extinse, compuse din parcuri, magazine pentru animale, cafenele si piete vor oferi Sims-ilor si noilor lor animale o varietate de locuri pe care le pot explora, adulmeca, si in care isi pot intalni noii vecini.
Pentru prima data, Sims-ii pot vizita un magazin de animale, aducand acasa o varietate de creaturi si accesorii. Jucatorii vor da o mare lovitura adaugand familiei lor de Sims-i un masiv labrador sau o capricioasa felina. Deasemenea, ei pot cumpara un papagal, o broasca testoasa, o soparla sau un peste, care sunt amuzante pentru intreaga familie si nici nu trebuie dresate.
The Sims Unleashed ofera jucatorilor zeci de noi interactiuni sociale si le extinde vecinatatile. Treizeci de noi loturi rezidentiale si apartinand comunitatii cuprind noi case, parcuri luxuriante, o moderna cafenea, magazine cool si o piata de legume si fructe, care sunt disponibile pentru a fi explorate de Sims-i. Acum Sims-ii isi pot plimba cainele in parc sau isi pot aduce pisica la cafenea, consolidandu-si relatiile cu vecinii prin intermediul adorabilelor lor animale.
Sims-ii tai isi pot dresa singuri animalele sau pot angaja un eficient Antrenor de Animale (Pet Trainer) pentru a face aceasta munca. Deasemenea, Sims-ii isi pot introduce pisicutele si catelusii in show-ul local pentru animale. Competitia cere ca animalele Sims-ilor sa impresioneze juriul printr-un comportament adecvat si prin diferite trucuri, pentru a obtine premii.
Un alt lucru nou in The Sims Unleashed este gradinaritul. Sims-ii tai pot cultiva acum o varietate de legume in propriile lor gradini, utilizand seminte cumparate la magazinul local pentru gradinarit. ingrijirea corecta a gradinilor va produce o recolta care poate fi culeasa si depozitata in noua camara sau poate fi vanduta la piata locala. Si noile tale animale vor fi de ajutor, urmarind si punand pe fuga iepurii, cartitele si soarecii. Nu fii surprins daca acestea nu vor fi singurele animale nepoftite.
Pachetul suplimentar The Sims Unleashed adauga cinci noi cariere de urmat, cu 50 de noi si interesante slujbe. Sims-ii pot intra in lumea incitanta a modei, pot devenii genii culinare, pot avea grija de animalele vecinilor ca veterinari de incredere, ii pot invata pe altii, avand nobila meserie de educatori sau, pur si simplu, pot fugi, alaturandu-se circului. Mai mult de 125 noi obiecte pentru animale si oameni, zeci de noi skin-uri ale personajelor si un set complet nou de decoratiuni cu tema Cartierul Francez New Orleans intregesc acesta noua oferta Sim.
Poze The Sims : Unleashed
Poza 1 pentru The Sims : Unleashed Poza 2 pentru The Sims : Unleashed
Filme The Sims : Unleashed
Forum The Sims : Unleashed » Adauga un subiect
pentru ca nu-i fain!
Nici un raspuns. [raspunde]
de ce nu putem sa jucam pe net fara sidiu?
Nici un raspuns. [raspunde]
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 4292
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City