magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri Wii bulltet categorie de jocuri Role Playing bulltet categorie de jocuri Legend of Zelda: Twilight Princess

Legend of Zelda: Twilight Princess

Legend of Zelda: Twilight Princess
Lansare: 8 decembrie 2006; Nintendo
Platforma Pret
Wii Wii
109.90 RON
Pret final, TVA inclus
Descriere Legend of Zelda: Twilight Princess
Link, un tanar crescut ca un certaret intr-un sat micut, este trimis de catre primarul satului, sa mearga pe priscurile din Hyrule. Acesta, porneste la drum, lasand in urma soarta sumbra care s-a pogorat asupra regatului.
De indata ce intra in taramul Twilight Realm, care a acoperit Hyrule, el se transforma intr-un lup si este capturat. O figura misterioasa, numita Midna, il ajuta sa scape. Cu ajutorul magiei sale, ei pornesc sa elibereze taramul de umbre.
Caractere: Link, Zelda, Midna si multe altele, atat vechi cat si noi.
Link trebuie sa exploreze vastul taram din Hyrule si sa descopere misterul din spatele plonjarii sale in intuneric. In timp ce face asta, el trebuie sa apeleze la ajutorul prietenilor sai, sa rezolve puzzle-uri si sa isi croiasca drum prin lupta, prin adancurile temnitelor periculoase. In Twilight Realm, va trebui sa se foloseasca de abilitatile sale de lup si de magia Midnei pentru a aduce lumina pe teritoriu.
Puteri, arme, miscari si caracteristici speciale: Pe langa sabia si scutul sau de incredere, Link isi va folosi arcul cu sageti, va lupta calare si va folosi o multime de de alte obiecte, atat noi cat si vechi.
Caracteristici:
- Cand Link calatoreste pe taramul Twilight, se transforma in lup si curata taramul cu ajutorul unei fete misterioase, Midna. Folosind puterea si posibilitatea de control unica a consolei Wii, The Legend of Zelda: Twilight Princess prezinta un control incredibil de tintire precisa folosind telecomanda Wii;
- telecomanda Wii si controller-ul Nunchuk sunt folosite pentru o varietate de activitati (pescuit si atacuri speciale cu sabia)
- jucatorii intra in lupta impotriva multimii de creaturi murdare, intr-un mod unic si anume, calarind, unde va trebui sa infranga boss-i imensi care trebuiesc vazuti ca sa fie crezuti;
- multe puzzle-uri sunt intre Link si indeplinirea quest-urilor, de aceea jucatorii vor trebui sa isi antreneze inteligenta atunci cand vaneaza arme si obiecte.
Poze Legend of Zelda: Twilight Princess
Poza 1 pentru Legend of Zelda: Twilight Princess Poza 2 pentru Legend of Zelda: Twilight Princess Poza 3 pentru Legend of Zelda: Twilight Princess Poza 4 pentru Legend of Zelda: Twilight Princess Poza 5 pentru Legend of Zelda: Twilight Princess
Filme Legend of Zelda: Twilight Princess
Vezi toate cele 2 filme
Forum Legend of Zelda: Twilight Princess » Adauga un subiect
Legend of Zelda este tare
Nici un raspuns. [raspunde]
imi place foarte mult acest joc.e super tare
Nici un raspuns. [raspunde]
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 4997
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City