magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review The Darkness II : 2

<< Inapoi la jocul The Darkness II : 2
The Darkness II

The Darkness II este continuarea apreciatului titlu The Darkness din 2007. Noul joc are o poveste originala scrisa de apreciatul creator de benzi desenate Paul Jenkins.

Au trecut doi ani de cand Jackie Estacado, acum devenit Don al familiei criminale Franchetti, a folosit "Intuneicul" (The Darkness) pentru a ucide oamenii vinovati de asasinarea prietenei sale. El nu poate sa treaca peste amintirea mortii lui Jenny, suprimand puterea supranaturala pe care o poseda, insa acum Intunericul vrea sa fie descatusat.

The Darkness II - Jackie Estacado

Un atentat brusc, neprovocat, la viata lui Jackie da nastere unui razboi de proportii intre clanurile mafiote, act ce a fost clar planuit de o forta din exterior. Insa aceasta incercare esuata da Intunericului sansa de a reaparea, purtandu-l pe Jackie intr-o calatorie spre iad si mai mai rau atunci cand el descopera misterul din spatele atacului si motivatiile Intunericului in sine.

  • Actiune bazata pe seria de benzi desenate creata de Top Cow.
  • Haos cvadruplu: Foloseste armele de foc iar simultan taie, apuca si arunca obiecte si inamici utilizand bratele demonice (Demon Arms), aceasta mecanica de joc adaugand o noua dimensiune genului FPS.
  • Stinge luminile: Puterile supranaturale demonice se manifesta numai in absenta luminii, astfel ca trebuie sa profiti de avantajul strategic oferit de umbre sau, in lipsa lor, sa le creezi.
  • Poveste captivanta: Povestea intensa este scrisa exclusiv pentru joc de catre autorul de benzi desenate Paul Jenkins, creditat si pentru The Incredible Hulk, Wolverine si Hellblazer (John Constantine).
  • Stil grafic "noir" distinctiv: Culorile si desenul in genul unui roman in combinatie cu iluminarea dramatica a unui film noir dau impresia ca joci in niste benzi desenate.
  • Campanie cooperativa: Joaca ca unul din cele 4 personaje unice, fiecare capabil sa manuiasca arme infuzate cu puterile Intunericului (Darkness Powers).

 

jocuri spacer
 Ultimele stiri