magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Simulatoare bulltet categorie de jocuri Tachyon : The Fringe

Tachyon : The Fringe

Tachyon : The Fringe
Platforma Pret
PC PC
66.22 RON
Pret final, TVA inclus
Descriere Tachyon : The Fringe
Bruce Campbell, vedeta din Evil Dead, Army of Darkness si Xena: Warrior Princess, isi imprumuta superba lui voce pentru rolul unui simpatic luptator spatial, Jake Logan, in jocul Tachyon: The Fringe. Jucand rolul lui Jake, jucatorii vor intruchipa un pilot mercenar in secolul al XXVI-lea.

Intriga si decorul jocului sunt perfecte pentru o intriganta poveste science fiction. Portile stelare din Tachyon fac legatura intre planete indepartate, facand posibil comertul interstelar. Mega-corporatii angajeaza piloti care sa protejeze convoaiele spatiale si incarcaturile valoroase impotriva piratilor. Jake Logan, un pilot de lupta veteran pus la incercare de la varsta de 14 ani si-a construit o reputatie de luptator foarte abil capabil sa ia decizii foarte rapide. Firma Advance Ganymede Technologies, o firma de design pentru navele spatiale il remarca si il angajeaza pe Jake.

in cea mai mare parte jocul Tachyon: The Fringe evita simularile standard pentru bataliile spatiale prin eliminarea structurii lineare a misiunii. Tachyon ofera mai multe misiuni numite in joc "lucrari" (jobs) pe care jucatorul le poate selecta in orice ordine. Recompensele pentru ducerea la indeplinire a acestor lucrari include obtinerea de noi tehnologii, sume de bani pentru achizitionarea de noi nave, arme si echipament, precum si progresarea in cadrul jocului. Jucatorii decid cum sa-si echipeze navele si cum sa cheltuiasca sumele castigate pentru indeplinirea misiunilor. Aceasta libertate confera fiecarei misiuni o senzatie de noutate.

Sarcasmul molipsitor a lui Bruce Campbell si elementul distractiv de netagaduit se potriveste perfect cu grizonatul cowboy spatial. Deseori vei fi tentat sa termini cat mai repede misiunilor sau sa distrugi navele inamicilor numai ca sa auzi ce replica va spune Bruce. Misiunile presarate cu dialoguri creeaza povestioare scurte si incantatoare. Totusi, foarte curand Jake se va trezi implicat intr-o intriga mai mare referitoare la o colonie renegata ce isi intareste teritoriul intr-o parte a spatiului, cunoscuta sub numele de The Fringe.

Grafica din jocul Tachyon este precisa, dar in anumite zone este inconsistenta. Bazele stelare si luptatorii depasesc marimea si detaliul; totusi, linistitele statii terminus si interfata multicolora a navei contrasteaza cu frumusetea adancului spatiu si imensele nave spatiale. Efectele sonore se potrivesc mai bine cu vocea stelara, cu efectele infioratoare ale armelor si uruitul amenintator al navelor in timp ce se deplaseaza prin spatiu.

O implicare totala in genul luptei spatiale, jocul Tachyon: The Fringe, produs de Novalogic indrazneste sa fie diferit si reuseste. Actiunea libera in Modul "Mai Multi Jucatori" prin serviciul online de la Novalogic - Novaworld - ofera un plus de distractie. Intra in competitie online cu o multime de alti jucatori in stilul deathmatch sau in stilul de joc in echipa din Base Wars.
Poze Tachyon : The Fringe
Poza 1 pentru Tachyon : The Fringe Poza 2 pentru Tachyon : The Fringe
Forum Tachyon : The Fringe » Adauga un subiect
Deocamdata nu exista nici un mesaj pentru acest joc.
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 2715
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City