magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Strategie in timp real bulltet categorie de jocuri Sudden Strike II

Sudden Strike II

Sudden Strike II
Lansare: 30 august 2002; Fireglow - cdv Software
Platforma Pret
PC PC
n/a
 
Produs temporar indisponibil.
Descriere Sudden Strike II
Sudden Strike II inseamna o reintoarcere la bataliile celui de-al II-lea Razboi Mondial pentru fanii strategiilor in timp real pe PC, cu un elegant amestec de mini-soldati, tactici complexe si o grafica bogata. O continuare a originalului Sudden Strike, SS II aduce 50 de vehicule noi si capacitatea de a juca rolul unui japonez, intr-un joc deja destul de bogat, impreuna cu un AI imbunatatit si o structura a jocului mai uniforma.
Pentru cei neinitiati, Sudden Strike II este o treaba uriasa, permitand un maxim de 1.000 de unitati pe o harta de joc. Infanteria este indicata ca minusculi soldati 3D, sustinuti de mini-tancuri randate in intregime, foarte autentice, vehicule de suport si chiar aviatie de lupta si de bombardament. Actiunea se petrece (evident) in timp real, comandantii avand posibilitatea de a opri actiunea si de a da comenzi atunci cand doresc - aceasta facilitate este vitala, avand in vedere haosul care se poate instaura in timpul unei batalii complete.
Avand in vedere dimensiunile acestei afaceri, este surprinzator ca interfata functioneaza atat de bine, dar aceasta este rapida, usor de utilizat si permite jucatorului sa se concentreze pe lucrurile importante din joc - cum ar fi distrugerea inamicului. Din punct de vedere grafic, Sudden Strike este extraordinar. Animatia infanteristilor ii face sa prinda viata, iar terenurile de lupta sunt absolut superbe. Gradul mare de detaliere are dezavantajele sale, totusi, si este destul de usor sa pierzi trupe in decor, trebuind sa le cauti apoi pentru a te retrage.
Oricum, acesta este un dezavantaj minor, compensat in totalitate de noul AI, care face acum manevre corecte de defensiva si ofensiva, in loc sa arunce trupele direct in bataia focului. Poate ca cel mai tare punct al SS II este adaugarea unui numar mai mare de misiuni structurate. Au fost create diferite scenarii, cu variate nivele de dificultate, astfel incat atacarea rusilor cu armata germana este relativ usoara, in timp ce jocul cu armata japoneza impotriva celei americane este o sarcina destul de dificila, avand in vedere diferenta de forta a trupelor.
intr-un moment in care jocurile de strategie in timp real nu mai sunt favoritele industriei jocurilor, este recomfortant sa vezi ca din cand in cand mai apare si cate un joc extraordinar. Citand dintr-un joc mai vechi de strategie - razboiul nu a fost niciodata atat de amuzant.
Poze Sudden Strike II
Poza 1 pentru Sudden Strike II Poza 2 pentru Sudden Strike II Poza 3 pentru Sudden Strike II Poza 4 pentru Sudden Strike II Poza 5 pentru Sudden Strike II
Filme Sudden Strike II
Forum Sudden Strike II » Adauga un subiect
Am jucat SUDDEN STRIKE 1 si cred ca si acest numar trebuie sa fie extraordinar, plin de adrenalina si distractie!
Numele meu este Tudor. Sunt un jucator vechi de SUDDEN STRIKE (desi n-am mai jucat de ceva timp...) . Multi 'gameri' din Romania nici nu au auzit de SUDDEN STRIKE...Ignoranta ! Ca joc RTS este intradevar foarte bun, sub toate apectele . Bine-nteles, jucatorii de CS vor stramba din nas...in SUDDEN STRIKE iti trebuie foarte multa rabdare, planificare...RTS . Am remarcat SI calitatea deosebita a detaliilor vehiculelor (tancuri etc; poti deosebi foarte clar un Pz5 Panther de un Pz6 Tiger de exemplu...le recunosti imediat) . Complexitatea acestui joc sigur va nemultumi pe aceia care nu stiu decat sa 'puna tinta' si sa traga...intretinerea vehiculelor de lupta si posibilitatea de a repara poduri distruse sunt numai doua din multele elemente care fac acest joc complex SI interesant/captivant .
mie imi place la nebunie acest joc...si imi place mai ales atmosfera pe care o da!
Nici un raspuns. [raspunde]
cu siguranta cu joc exclusivist si cel mai bun
Nici un raspuns. [raspunde]
Jocul e super tare lam dus pana la sfarsit toate 3 sudden strike numai ie rau ca nu ieste si continuare :D sau sa fie mai multe mapurii
Nici un raspuns. [raspunde]
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 6572
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City