magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Stuntman

Stuntman
Lansare: 06-Sep-2002; Reflections - Atari
Platforma Pret
PS2 PS2
49.90 RON
Pret final, TVA inclus
Descriere Stuntman
In Stuntman vei ajunge in spatele scenei si vei executa cascadorii periculoase cu vehicule pe 3 sau 4 roti; poti deveni un erou real al ecranului, jucand rolul unui cascador hollywoodian care cauta de lucru. Trebui sa fii foarte bun: cascadoriile devin din ce in ce mai grele, iar tu trebuie sa acumulezi abilitati pentru a progresa in cariera ta, de la productii cu buget redus la super-productii hollywoodiene de zeci de milioane de dolari. Ai calitatile necesare?
Fiecare cascadorie consta intr-o serie de obiective bine definite, care pot varia de la rasuciri de 180 de grade pana la sarituri calculate perfect si ciocniri pe muchie de cutit. Pentru a reusi, jucatorul trebuie sa indeplineasca toate sau cateva obiective din setul fiecarei scene. Cascadoriile au loc pe platouri de filmare localizate in 6 tari diferite din intreaga lume; realizarea fiecarei cascadorii te rasplateste cu obiecte-bonus care pot fi utilizate in Arena Cascadoriilor (Stunt Arena), pe care o creezi tu personal.
Stuntman a fost creat cu ajutorul unuia dintre cei mai experimentati cascadori de film, Vic Armstrong, care a aparut in serii de mare succes, cum ar fi The Terminator, Indiana Jones, Superman, James Bond si Charlie's Angels.
Descrierea Producatorului
Imagineaza-ti ca esti un driver-cascador novice, care isi incepe cariera in filme de serie B. Deprinde noi abilitati pe masura ce iti croiesti drumul de la film la film, in unele dintre cele mai stralucitoare locatii din lume. Pe masura ce cascadoriile devin din ce in ce mai grele si reputatia ta creste, vei dori sa devii cel mai cerut cascador al industriei filmului. Inspirat de un film clasic de cascadorii cu masini, Stuntman il poarta pe gamer de pe strazile marginase ale productiilor cu buget mic pana in inima super-productiilor de actiune.
Poze Stuntman
Poza 1 pentru Stuntman Poza 2 pentru Stuntman
Forum Stuntman » Adauga un subiect
Deocamdata nu exista nici un mesaj pentru acest joc.
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 2068
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City