magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PS2 bulltet categorie de jocuri Actiune bulltet categorie de jocuri Star Wars: Jedi Starfighter

Star Wars: Jedi Starfighter

Star Wars: Jedi Starfighter
Lansare: 28 martie 2002; Lucasarts
Platforma Pret
PS2 PS2
49.90 RON
Pret final, TVA inclus
Descriere Star Wars: Jedi Starfighter
Unul din cele mai notabile aspecte din Jedi Starfighter este faptul ca evenimentele au loc simultan cu cele care au loc in filmul Episode II. Acest aspect este unul foarte important, mai ales pentru fanii Star Wars. Nu numai ca vor avea posibilitatea sa interactioneze cu cateva personaje din film, insa vor descoperi si cateva indicii interesante pe parcursul jocului. De asemenea va fi oferita posibilitatea jucatorilor de a pilota un numar de nave care au aparut in mod oficial doar in trailerele si in filmul Episode II din seria Star Wars.
Veti incepe jocul in rolul lui Adi Gallia, un fost student indrumat de Mace Windu, un maestru Jedi membru al Consiliului Jedi. In joc, Mace Windu a auzit un zvon despre un complot condus de misteriosul conte Dooku, un om care incearca sa scoata de sub influenta Republicii sistemele stelare, diminuand astfel puterea acesteia si reducand influenta Consiliului Jedi. Contele Dooku a cerut ajutorul lui Cavic Toth, un terorist avand arme chimice care a preluat sistemul Karthak impreuna cu bogatiile sale naturale. Toth incepe sa isi exercite influenta, cerand ajutorul Federatiei de Comert (Trade Federation) si a unui grup de mercenari cunoscuti sub numele de Saboath. Adi Gallia este insarcinat sa previna aceasta invazie, intrucat majoritatea celorlalti Jedi sunt atrasi in alte evenimente misterioase. Unul din primele lucruri pe care le veti face in rolul lui Adi Gallia este cererea ajutorului lui Nym, care se va alatura imediat luptei.
Jedi Starfighter este un aparat nou, suplu, triunghiular, avand un design simplu insa fiind foarte eficient. In locul folosirii armelor secundare precum nava Havoc a lui Nym, Jedi Starfighter se bazeaza doar pe niste lasere primare si manevrare agila. Folosirea fortei de catre Adi Gallia suplineste absenta armelor alternative. Initial veti avea la dispozitie un scut de protectie. Mai tarziu veti dobandi abilitatea de a trage cu fulgere care trec de la o nava la alta, cauzand mai multe stricaciuni.
In misiunile in care veti pilota in rolul lui Nym, veti avea la dispozitie puternica nava Havoc. Aproape la polul opus fata de Jedi Starfighter, Havoc este o bestie, cu mai putina manevrabilitate si mult mai multa armura. Veti incepe cu bombe de energie, al caror stoc va fi infinit, desi necesita un anume timp pentru reincarcare. Pe masura ce trece timpul, veti putea folosi si rachete foarte puternice, mine de proximitate si rachete cu senzori. Spre sfarsitul jocului veti prelua controlul unui tun planetar, care este foarte devastator atunci cand este folosit impotriva navelor de dimensiuni mari si mai lente cum ar fi fregatele comerciale si altele.
Modalitatea de control in joc este aproape identica cu cea din versiunea anterioara, cu mici modificari. In locul folosirii D-pad pentru a da ordine aliatilor, cum era cazul in primul joc, acum o veti folosi si pentru a selecta armele secundare, fie ele puterile oferite de forta lui Adi sau armele secundare aflate pe nava lui Nym. Odata selectate, armele secundare pot fi folosite cu ajutorul butonului cerc. Selectare ordinelor pentru aliati se face prin apasare butonului L1 si apoi a D-pad-ului, in directia dorita. Butonul X trage cu laserele de baza, iar triunghiul si patratul sunt folosite pentru tinta. Butonul L2 incetineste nava, iar R2 va ajuta sa accelerati. Apasarea butonului R3 va va ajuta sa aliniati nava cu terenul planetei in a carei atmosfera va aflati.
Grafica in Jedi Starfighter este bine realizata, modelele navelor si terenurilor arata bine, aveti posibilitatea de a folosi un zoom pentru a apropia tintele, framerate-ul se comporta bine in ciuda haosului care se poate declansa la anumite momente.
Partea audio contine toate efectele speciale la care va puteti astepta. Coloana sonora este un amestec intre cea din Episode I, impreuna cu cateva elemente din Episode II. Vocile pentru toate personajele jocului sunt bine realizate si mult imbunatatite fata de cele din Episode I.
Star Wars: Jedi Starfighter este un joc solid care merita incercat mai ales de catre fanii seriei. Ofera un gameplay palpitant, un control eficient, o coloana sonora si efecte speciale de exceptie si o grafica pe masura asteptarilor pentru un joc Star Wars. Aceste elemente combinate cu diversitatea navelor si misiunilor care pot fi deblocate pe parcursul jocului adauga un plus de valoare jocului.
Poze Star Wars: Jedi Starfighter
Poza 1 pentru Star Wars: Jedi Starfighter Poza 2 pentru Star Wars: Jedi Starfighter Poza 3 pentru Star Wars: Jedi Starfighter Poza 4 pentru Star Wars: Jedi Starfighter Poza 5 pentru Star Wars: Jedi Starfighter
Filme Star Wars: Jedi Starfighter
Forum Star Wars: Jedi Starfighter » Adauga un subiect
Deocamdata nu exista nici un mesaj pentru acest joc.
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 3044
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City