magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Colectii bulltet categorie de jocuri Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II + Mysteries of the Sith

Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II + Mysteries of the Sith

Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II + Mysteries of the Sith
Lansare: 19 octombrie 1998; LucasArts Entertainment Company
Platforma Pret
PC PC
77.27 RON
Pret final, TVA inclus

Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II + Mysteries of the Sith contine:

1. Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II
2. Star Wars Jedi Knight - Mysteries of the Sith

Alte titluri din serie:

Descriere Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II + Mysteries of the Sith
Jedi Knights: Mysteries of Sith trezeste baietelul din fiecare dintre noi si ii face pe jucatori sa puna mana pe laser si sa-si croiasca drumul prin universul Star Wars dintr-o perspectiva la persoana I. Intri in rolul lui Kyle Katarn si il ghidezi pe parcursul mai multor aventuri care ar trebui sa placa oricarui fan al Razboiului Stalalor (Voi doi de acolo ! Daca nu va place Razboiul Steleleor va trebui sa va gasiti un alt joc cu care sa va jucati !)

Puterile Jedi cresc pe masura ce avansezi in cadrul jocului, iar jucatorii sunt liberi sa actioneze asa cum vor, apropiindu-se de Partea Intunecata sau Luminoasa a Fortei. Dupa ce te-ai alaturat Raului sau Binelui, vei pierde orice putere a partii abandonate, dar vei avea posibilitatea sa-ti adaugi mai multe puteri caracteristice partii careia te-ai alaturat. Toate lucrurile fantastice pe care le-ai vazut in film le ragasesti aici. Alte puteri, cum ar fi Saritura, iti ofera o mai mare mobilitate in joc si toate puterile Fortei se adauga acestui joc execelent.

"Misterele lui Sith" incluse in joc duc aventura mai departe, cinci ani mai tarziu. De data asta vei putea juca si rolul lui Kyle Katarn, dar si pe cel al Marei Jade, personajul din romanul lui Timothy Zahn. De data aceasta va trebui sa te alaturi Luminii, dar asta nu va face ca jocul sa fie mai putin interesant. Succesul in acest joc necesita o mai mare utilizare a fortelor Jedi decat jocul original, iar faptul ca a trebuit sa gasim rezolvari pentru problemele ditntr-un joc la persoana I (mai ales petru ultimele cateva nivele) a fost o schimbare binevenita pentru noi.

Din punct de vedere al graficii, ambele jocuri arata ecelent. Rezolutia poate fi ridicata la 1600x1200 daca placa ta video suporta. Putine jocuri ofera decoruri atat de masive sau atat de variate, iar arhitectura atat de familiala din Star Wars a creat o excelenta atmosfera pentru acest joc.

Asemanarea uimitoare cu jocul se reflecta si in faptul ca jocul Jedi Knights: Mysteries of Sith are unule dintre cele mai bine realizate efecte sonore. De la vajaitul unei sabii cu laser, pana la uruitul motorului unui bombardier, totul este autentic si usor de recunoscut. Daca ai pierdut prima oara acest joc, nu repeta greseala, mai ales la pretul asta.
Forum Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II + Mysteries of the Sith » Adauga un subiect
Deocamdata nu exista nici un mesaj pentru acest joc.
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 3111
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City