magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PS2 bulltet categorie de jocuri Actiune bulltet categorie de jocuri Spyro: A Hero's Tail : (AKA: Spyro V)

Spyro: A Hero's Tail : (AKA: Spyro V)

Spyro: A Hero's Tail : (AKA: Spyro V)
Lansare: 3 noiembrie 2004; Eurocom Entertainment - Vivendi Games
Platforma Pret
PS2 PS2
n/a
 
Produs temporar indisponibil.
Descriere Spyro: A Hero's Tail : (AKA: Spyro V)
In Spyro: A Hero's Tail, Spyro trebuie sa salveze Tinutul Dragonilor de diabolicul Dragon Rosu, care a folosit Pietre intunecate pentru a absorbi lumina din tot Tinutul Dragonilor, intr-o incercare de a captura si de a controla lumea. Cu ajutorul aliatilor sai, Spyro trebuie sa caute si sa distruga toate Pietrele intunecate pentru a restabili normalitatea in tinut si pentru a-l salva de controlul diabolic si tiranic al dragonilor.
Jucatorii il ghideaza pe fiorosul dragon purpuriu prin taramuri intunecate si misterioase, care se modifica si evolueaza de la rau la bine in timpul jocului, influentand inamicii, mediile, muzica, lumina, obiectele si multe altele. in plus fata de interpretarea eroicului lider Spyro, gamerii pot juca rolului maestrului armelor Hunter the Cheetah, a pinguinului cu bombe subacvatice Sgt. Byrd, a loialului bataus Sparx the Dragonfly sau a noului Blink the Mole, care sapa si se catara. Jucatorul va fi echipat cu puternice noi abilitati precum Wall Kick, Tail Swing si Ledge Grab, si cu noi power-up-uri, cum ar fi Horn Dive, explozivele Bombe Brimstone si mortalele Ice Shards. De asemenea, Spyro se lupta cu inamicii prin puternice atacuri ale rasuflarii sale - Foc, Gheata, Electricitate si noul atac cu Apa.
Poze Spyro: A Hero's Tail : (AKA: Spyro V)
Poza 1 pentru Spyro: A Hero's Tail : (AKA: Spyro V) Poza 2 pentru Spyro: A Hero's Tail : (AKA: Spyro V) Poza 3 pentru Spyro: A Hero's Tail : (AKA: Spyro V) Poza 4 pentru Spyro: A Hero's Tail : (AKA: Spyro V) Poza 5 pentru Spyro: A Hero's Tail : (AKA: Spyro V)
Filme Spyro: A Hero's Tail : (AKA: Spyro V)
Forum Spyro: A Hero's Tail : (AKA: Spyro V) » Adauga un subiect
super tare jocul
Ai mare dreptate mailou !!!!!!! Cel mai tare joc care l-ar putea juca cineva. Sa nu il pierzi daca il ai, o sa iti ramana mereu in suflet si nu vei putea scapa de el !
Salut! Am facut acest post pentru a va descrie bine acest joc. Stiu multe despre el, pentru ca am jucat in copilarie cand aveam 10 ani pana la 13 ani. Dupa ce am renovat pe acasa a disparut jocul, si ce rau mi-a parut! Era ceva special pentru mine. Sa nu credeti ca jocul este usor de terminat!!! Este ba chiar foarte greu. Cand il bati pe Mecha-Red, greu il bati ! Pai, mi-am terminat parerea despre acest joc. Nu e pentru copii de carucior, oricine poate juca !
Nici un raspuns. [raspunde]
asi avea ceva de comentat la adresa acestui joc juvenil:1)este o serie mai infantila 2)prima serie era mai buna si mai cumparata deoarece era mai complicata si continea multe nivele de logica 3)nu pare a fi prea grea deoarece pare ca ar fi pentru copii de carucior
Nici un raspuns. [raspunde]
se poate juca si online?
Nici un raspuns. [raspunde]
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 4207
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City