magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Colectii bulltet categorie de jocuri Space Quest Collection

Space Quest Collection

Space Quest Collection
Lansare: 4 mai 2007; Vivendi Games
Platforma Pret
PC PC
n/a
 
Produs temporar indisponibil.

Pachetul contine:

1. Space Quest: The Sarien Encounter
2. Space Quest II: Vohaul's Revenge
3. Space Quest III: The Pirates of Pestulon
4. Space Quest IV: Roger Wilco and the Time Rippers
5. Space Quest V: The Next Mutation
6. Space Quest VI: The Spinal Frontier

Descriere Space Quest Collection
Space Quest Collection

Aceste quest-uri pot fi considerate de unii a fi de moda veche, dar sunt inca distractive de jucat, ar trebui sa genereze destul umor, iar puzzle-urile de dezlegat vor atrage atentia pana si celui mai inveterat gamer in domeniul aventurilor.

"Injectiile" cu umor din toate filmuletele si scenele de pe parcursul jocului sunt de asemenea foarte amuzante si provoaca hohote de ras.
Space Quest este un joc clasic de aventuri al anilor 80 si 90. Se joaca cu un om de serviciu, ceea ce face jocul sa fie plin de umor. Dar asta nu este un impediment, ci dimpotriva, umorul este ceea ce ii face vanzare jocului. Colectia de jocuri foloseste sistemul DOS pentru a rula pe platforme Windows 98, 2000 si chiar XP.

Grafica si sunetele sunt identice cu originalele. Nu a fost imbunatatit nimic. Daca nu v-ati intors niciodata sa jucati vreun joc mai vechi, de pe vremea cand DOS-ul era inca la putere, e foarte posibil sa nu va placa primele 4 episoade din seria Space Quest.
Interfata ultimelor versiuni este bine realizata, tinand cont chiar si de exigentele din zilele noastre. Cu cat avansati in joc, indepliniti mai multe obiective, treceti mai multe misiuni, si puteti observa ca grafica si sunetele devin din ce in ce mai placute si mai bune.
Indiferent de celelalte, umorul inteligent presarat de-a lungul jocului, de la prima la cea de-a sasea versiune, ramane sarea si piperul jocului.
Se poate concluziona prin speranta ca in viitorul apropiat se va lansa un nou joc care sa continue seria celor 6, si nu numai unul.

Este genul de joc care te aduce cu gandul la copilarie, genul de joc pentru care mergeai la un prieten ca sa il jucati impreuna si sa va dati seama dupa multe ore de incercari care e solutia si cum trebuie facut pentru a trece mai departe. Space Quest 6 este cel mai recent, cel mai placut de public, desi ii lipsesc cateva amanunte din prima versiune.
Aceste jocuri au si o problema: pe computere mai performante, jocul functioneaza lent. Acest lucru face extrem de dificila sarcina de a indeplini unele obiective, iar Space Quest 6 devine imposibil de terminat.

In concluzie, putem spune ca chiar si aceste jocuri totusi mai vechi, ne pot face sa ne simtim bine, sa ne distram si sa mai si zambim din cand in cand. Ne fac sa ne aducem aminte si de copilarie, si merita jucate pentru ca sunt foarte amuzante.
Forum Space Quest Collection » Adauga un subiect
Deocamdata nu exista nici un mesaj pentru acest joc.
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 2267
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City