magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PS3 bulltet categorie de jocuri Accesorii Console bulltet categorie de jocuri Sony PS3 SIXAXIS Wireless Controller : Black

Sony PS3 SIXAXIS Wireless Controller : Black

Sony PS3 SIXAXIS Wireless Controller : Black
Lansare: 27 iunie 2008; SONY
Platforma Pret
PS3 PS3
199.90 RON
Pret final, TVA inclus
Vezi si versiuni pe alte culori:
Descriere Sony PS3 SIXAXIS Wireless Controller : Black
PS3 Wireless Controller va va oferi control wireless pentru o mai mare libertate in gaming. Are exact posibilitatile de control de care aveti nevoie pentru o mai buna experienta de joc, combinate cu libertatea oferita de faptul ca este fara fir. Jucati jocurile dumneavoastra preferate chiar si de la o distanta respectabila. Veti avea parte de posibilitate de miscare la 360 de grade cu ajutorul Analog Sticks, iar D-pad-ul va va spori precizia controlului.
Acum aveti posibilitatea de a scapa de firele si cablurile nedorite si care va pot incurca; trebuie doar sa conectati controller-ul la orice consola care are USB.
Un alt avantaj al acestui controller este faptul ca este foarte usor, si in plus nu mai are vibratiile care uneori pot fi deranjante. Impactul greutatii controllerului nu se face simtit dupa o ora sau doua de joc, insa daca stati si jucati in sesiuni de mai multe ore, cu siguranta ca impactul greutatii se va face simtit.
Exact la fel ca si controllerele Wii, acesta are un senzor de miscare, care va sesiza miscarea, intoarcerea intr-o parte sau alta sau zguduirea controllerului. In functie de joc, puteti folosi aceasta abilitate pentru a privi in jur sau pentru a va "scutura" de un inamic. Acest fapt ofera mult mai multa interactivitate si implicare in jocuri decat simpla apasare de butoane.
Forma generica a controllerului este la fel cu cea a unuia de PS2. Contine o pereche de butoane in partea superioara a fiecarei laterale, doua joystick-uri, patru butoane pe partea dreapta si patru butoane directionale pe partea stanga. Exista de asemenea un buton PS in centru, la fel cum exista si un buton Xbox in mijlocul controllerului Xbox 360.
Modalitatile de control sunt intuitive si facile, conectarea se face prin bluetooth sau USB, bateriile au autonomie de aproximativ 30 de ore, iar incarcarea lor se realizeaza prin conectarea USB. Toate aceste elemente fac din acest controller unul dorit de majoritatea gamerilor.
Poze Sony PS3 SIXAXIS Wireless Controller : Black
Poza 1 pentru Sony PS3 SIXAXIS Wireless Controller : Black Poza 2 pentru Sony PS3 SIXAXIS Wireless Controller : Black Poza 3 pentru Sony PS3 SIXAXIS Wireless Controller : Black Poza 4 pentru Sony PS3 SIXAXIS Wireless Controller : Black
Forum Sony PS3 SIXAXIS Wireless Controller : Black » Adauga un subiect
eu lam luat cu 200 ron din supermarket... nu am voie sa fac reclama :))
Nici un raspuns. [raspunde]
cat costa acest controller?As fii interesat
Nici un raspuns. [raspunde]
Cat costra acest controller?
Nici un raspuns. [raspunde]
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 3095
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City