magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Simulatoare bulltet categorie de jocuri Sheep, dog'n wolf

Sheep, dog'n wolf

Sheep, dog'n wolf
Platforma Pret
PC PC
n/a
 
Produs temporar indisponibil.
Descriere Sheep, dog'n wolf
Cand aud titlul american al jocului Sheep, Dog 'n' Wolf, anume Sheep Raider, multi gameri cred ca este vorba de o parte a popularei serii Tomb Raider. De fapt, Sheep, Dog 'n' Wolf este un sanatos joc de strategie single-player, care prezinta doua dintre personajele Looney Tunes mai putin cunoscute ale Warner Bros (personaje mai populare, ca Daffy Duck, Porky Pig si Foghorn Leghorn au aparitii scurte, dar importante). Obiectul jocului este de a-l ajuta pe Ralph Wolf sa adune o turma de oi, furandu-le de la Sam Sheepdog. Pe langa abilitatile sale impresionante de hot, Ralph va avea cele mai bune produse de care se va putea folosi.

Nivelele din Sheep, Dog 'n' Wolf' cuprind puzzle-uri inteligente in care Ralph trebuie sa lege intre ele diferite obiecte pentru a le rezolva. Alegerea actiunilor corecte si a ordinii lor este o provocare deosebit de placuta. Folosirea obiectelor este o adevarata distractie, mai ales daca ati vazut inainte acestwe amuzante creatii in desenele animate. Vei folosi parfum pentru oile de sex feminin, prezervative, rachete, elastice uriase si multe altele. Miscarile exagerate ale personajelor, cum ar fi gigantici pasi ai lui Ralph pe varful picioarelor,accentueaza sentimentul Looney Tunes. Sheep, Dog 'n' Wolf este conceput ca un joc atractiv pentru gamerii de toate varstele.
Poze Sheep, dog'n wolf
Poza 1 pentru Sheep, dog'n wolf Poza 2 pentru Sheep, dog'n wolf
Forum Sheep, dog'n wolf » Adauga un subiect
Deocamdata nu exista nici un mesaj pentru acest joc.
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 3983
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City