magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Simulatoare bulltet categorie de jocuri Rise of Nations : Thrones and Patriots

Rise of Nations : Thrones and Patriots

Rise of Nations : Thrones and Patriots
(Add-On)
Platforma Pret
PC PC
n/a
 
Produs temporar indisponibil.
Descriere Rise of Nations : Thrones and Patriots
Rise of Nations : Thrones and Patriots

E putin spus ca acest nou expansion pack de la seria “Rise of Nations” avea un renume de pastrat, fiind declarat jocul de strategie in timp real al anului 2003 si castigand titlul de jocul anului la cei de la GameSpot. Totusi se pare ca cei de la Big Huge Games au gasit loc si pentru unele imbunatatiri ale capodoperei lor, asa ca s-au intors la proiectat pentru a elimina partile slabe ale jocului. “Thrones And Patriots” nu numai ca e un expansion pack care ofera mai mult decat un nou continut, ci si modalitatea acestor producatori de a face dintr-un un joc ireprosabil – unul perfect.
Acest joc include si o cantitate de noutati necesara pentru un expansion pack, printre care si 6 natiuni noi pe care le poti conduce, dintre care americanii, indienii, persii, iroquois, tribul lakota si olandezii, precum si 20 de tipuri de unitati noi si inca 2 minuni ale lumii. A mai aparut si un sistem de guvernare care iti permite sa alegi unul din formele de conducere a unei natiuni: republica, despotismul, comunismul si democratia, fiecare conferind avantaje si bonusuri unice.
E o adevarata placere sa joci cu cele sase natiuni noi, iar punctele lor slabe si puternice sunt complementare celorlalte 18 cu care eram obisnuiti deja. Indienii cheltuie mai putine resurse pe cladiri, ceea ce le permite sa se extinda mai repede; tribul Lakota e specializat in cavalerie; Iroquois sunt protejati de padure si sunt foarte greu de eliminat; americanii au tehnologie avansata; olandezii se pricep cel mai bine la comert si economie, iar persii sunt adevarati maestri ai civilizatiei. Fiecare natiune dispune de unitatile specifice, precum puternicii elefanti de razboi ai persilor si ai indienilor si infanteristul american.
In inima acestui expansion pack se afla cele patru noi campanii, conturate in jurul lui Alexandru Macedon, Napoleon, in jurul cuceririi Lumii Noi si a Razboiului Rece.
In campania cu macedonenii, ai la dispozitie foarte putin timp in care trebuie sa ajungi sa detii controlul intregi lumi, adica a Europei, a Orientului Mijlociu si a Indiei. Napoleon va trebui sa cucereasca intreaga Europa avand la dispozitie un numar limitat de ture, ceea ce inseamna ca trebuie sa gasesti echilibrul intre diplomatie si cucerire pentru a-ti atinge obiectivul. Poti face ce vrei din natiunile din joc, le poti mitui cu teritorii si colonii pentru a-i atrage de partea ta. In campania din Lumea Noua, poti conduce americanii, amerindienii sau puterile europene. Campurile de lupta se vor modifica in functie de teritoriul disputat astfel ca in partea de nor-vest te vei lupta cu un teren dificil format din labirintul padurilor, iar in Louisiana te va amenintat mlastina strabatuta in lung si-n lat de rauri.
Probabil cea mai captivanta campanie e cea din Razboiul Rece, pe care il poti juca fie cu americanii, fie cu sovieticii. In afara de diplomatia agresiva pentru stabilirea blocurilor de putere, poti participa la cursa de inarmare cu arme nucleare sau te poti angaja in misiuni de spionaj, iar uneori te vei vedea obligat sa iti atingi obiectivele numai cu ajutorul spionilor. Intre timp, anumite evenimente, ca amestecul american in Cuba, pot declasa o crestere a tensiunilor de cele doua parti, iar cand nivelul DEFCON ajunge la maxim se va declansa razboiul nuclear care garanteaza eradicatea mutuala.
Misiunile au obiective foarte variate, evitandu-se, pe cat posibil, cele clasice de construire a infrastructurii si armatei pentru o confruntare decisiva, de exemplu va trebuie sa te angajezi intr-un razboi de gherila cu putine unitati in cazul in care un teritoriu este invadat. Sau poate va trebui sa alergi in apararea unui aliat chiar de la inceputul nivelului. Cucerirea spectaculoasa a unui oras poate sa duca la capitularea celorlalte fara lupta. Ti se mai da optiunea de a-i ajuta pe cei cuceriti sa distruga fostul regim sau de a-i supune total. Astfel de decizii vor avea consecinte si de-a lungul campaniilor si in misiunea curenta.
“Thrones And Patriots” a pastrat modul multi-player cu foarte multe variabile ce pot fi setate de jucatori de la jocul original. La el pot participa pana la 8 jucatori, iar daca nu vei gasi atatia, le poate lua locul inteligenta artificiala.
Fara discutie, “Thrones And Patriots” e un joc pe care fanii “Rise of Nations” TREBUIE sa-l aiba, pentru ca noile natiuni ofera diversitate atat in aparente cat si in experienta de joc, facnad din el un expansion pack excelent pentru un joc spectaculos.

Pentru a te putea bucura pe deplin de acest joc, trebuie ca sistemul tau sa indeplineasca urmatoarele cerinte tehnice:
Windows 98/ME/2000/XP
PC cu procesor de 500 MHz sau mai mult
Minim 128 MB de memorie RAM
Placa video cu minim 64 MB de memorie RAM proprie
750 MB de spatiu liber pe hard-disk
DirectX 9.0 si componente compatibile cu el
Poze Rise of Nations : Thrones and Patriots
Poza 1 pentru Rise of Nations : Thrones and Patriots Poza 2 pentru Rise of Nations : Thrones and Patriots
Forum Rise of Nations : Thrones and Patriots » Adauga un subiect
Cum se mai poata juca in retea acum? Suntem in 2013 si Gamespy nu mai merge. Nu am avut bani in 2003 sa il cumpar.
Nici un raspuns. [raspunde]
sunteti fraieri habar naveti in ce va bagati sa nu va mai vad pe aici
da tu ai habar de ce postezi aici?
Parola pentru toate cele 3 jocuri de la rise of nations este AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAA in toate campurile... cum este si la counter strike!!!
Nici un raspuns. [raspunde]
Parola pentru toate cele 3 jocuri de la rise of nations este AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAA in toate campurile... cum este si la counter strike!!!
Nici un raspuns. [raspunde]
vreau sa aflu parola de la rise of nations
si eu vreau sa aflu parola de la rise of nations
nu exista ba fraierilor
PENTRU CEI CARE JUCATI RiSE OF NATION: THRONES AND PATRIOTS.... lasati`va idul....sa jucam in retea :) pentru inceput am sa il las eo. tulea_cristi !
parola e AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa mah :)
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 4049
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City