magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Simulatoare bulltet categorie de jocuri Red Shark

Red Shark

Red Shark
Platforma Pret
PC PC
49.66 RON
Pret final, TVA inclus
Descriere Red Shark
Red Shark este un amestec intre stilul de actiune arcade si un mediu propice unui joc de simulare. In Red Shark veti controla un elicopter de tipul Ka-50 implicat intr-un set de misiuni enigmatice. Va trebui sa schimbati realitatea intervenind in trecut. Nu ratati ocazia de a modifica istoria lumii, cea pe care o stim noi.

Actiunea jocului se petrece dupa cum urmeaza:

In anul 2010 cercetatorii rusi au realizat primul prototip al unei masini a timpului, una functionala. Doar un an mai tarziu este demarat un proiect secret denumit “Red Shark”. Acesta va avea ca obiectiv trimiterea inapoi in timp a unui elicopter Ka-50 extrem de eficient si bine inarmat. Acest elicopter va fi trimis inapoi in anul 1940 pentru a modifica soarta celui de-al doilea razboi mondial in asa fel incat sa fie favorabila Rusiei. In plus, DUMNEAVOASTRA ii veti fi pilot.

Jocul este destul de simplu, ca structura. Veti controla elicopterul prin diferite nivele si veti indeplini cateva obiective de tipul “Cauta si distruge”.

Grafica elicopterului est foarte bine realizata, si se pot intalni si efecte de lumini care sunt inca un plus la partea grafica a jocului. Camera se poate manevra in diverse moduri, puteti privi din mai multe unghiuri, puteti viziona intregul elicopter invartind camera in jurul sau. Peisajele sunt pline de iarba, strazi si copaci, pe masura ce inaintati in nivele veti vedea ca iarba va fi uneori inlocuita de desert, iar copacii de cactusi.

Exista 5 tipuri de inamici, iar elicopterul este bine inarmat pentru a-i putea dobori. Astfel pe elicopter veti avea echipata o mitraliera cu munitie infinita si un numar limitat, diferit de la o misiune la alta, de rachete. Rachetele pe care le veti avea vor fi de doua tipuri: unele cu sisteme de ghidaj, iar altele fara.

Inamicii pot fi cu usurinta localizati cu ajutorul unui sistem radar. Exista in joc inclus un sistem de auto-localizare si auto-pozitionare a tintei, astfel incat va fi destul de usor sa doborati inamicii chiar si de la o inaltime destul de mare. La nivelul cel mai usor de dificultate nu veti avea probleme sau stricaciuni daca va veti izbi de copaci, insa daca veti creste nivelul de dificultate veti avea mai mult de furca cu indeplinirea misiunilor.

Daca cautati un joc care sa indeplineasca conditiile unui simulator, si care sa va satisfaca si dorinta de a juca ceva in stilul arcade, atunci cu siguranta Red Shark este cea mai buna alegere.
Poze Red Shark
Poza 1 pentru Red Shark Poza 2 pentru Red Shark Poza 3 pentru Red Shark Poza 4 pentru Red Shark
Forum Red Shark » Adauga un subiect
cam despre ce este voba in joc?ca sa stiu daca il cumpar sau nu.:)
citeste descrierea jocului si vei afla cate ceva
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 2859
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City