magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Rayman Origins : Collector's Edition

<< Inapoi la jocul Rayman Origins : Collector's Edition
Rayman Origins

Michel Ancel, creatorul Rayman, Beyond Good & Evil si Raving Rabbids se intoarce la inceputuri pentru a ne aduce Rayman Origins, un joc de aventura 2D side-scrolling platformer de inalta definitie.

Cand Poiana Viselor (Glade of Dreams) este invadata de “nefurrious” Darktoons, Consiliul Zanelor (Fairy Council) il invoca in graba pe Rayman pentru a salva situatia si pentru a restaura pacea in Poiana. Glideaza-l pe Rayman prin peste 60 de nivele vibrante 2D platforming uimitoare si deblocheaza noi abilitati pe parcurs, intr-unul dintre cele mai impresionante jocuri platforming disponibile pentru PS Vita.

Rayman Origins
  • Rayman Origins dispunde de peste 100 de personaje, inclusiv cele clasice, reinviate in forma lor 2D originala, precum si o serie intreaga de noi personaje.
  • Descopera o lume bogata, cu 12 noi medii unice, ce include peste 60 de nivele 2D platforming concepute special pentru jucatorii de toate varstele si stilurile de joc.
  • Deblocheaza progresiv noi abilitati si revino la nivelele precedente pentru a descoperi noi cai si secrete ascunse.
  • Testeaza-te in lupte epice cu sefii de nivel (boss) ce va vor pune la incercare experienta si agilitatea.
  • Provoaca-ti prietenii in modul fantoma (Ghost Mode) si concureaza pentru cel mai bun timp pentru fiecare nivel. Apoi, folosind functionalitatea Near, impartaseste cei mai buni timpi si alte elemente deblocabile cu prietenii tai.
  • Descopera originile lui Rayman prin colectarea de relicve pe tot parcursul jocului. Le poti gasi de unul singur sau puteti impartasi descoperirile cu prietenii folosind Near. Asamblati toate relicvele pentru a descoperi fresce si clipuri video ce spun istoria Poienei Viselor.
  • Rayman Origins utilizeaza capabilitatile multitouch ale PS Vita pentru a colecta Lums, pentru a lupta cu inamicii si chiar pentru a face zoom, permitandu-va sa vizualizati superba grafica HD si mai in detaliu.
jocuri spacer
 Ultimele stiri