magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Pro Evolution Soccer 2015 : PES

<< Inapoi la jocul Pro Evolution Soccer 2015 : PES

MOMENTUL ESTE AL NOSTRU

PES 2015 se reîntoarce la origini cu un joc imbatabil care niciodată nu dezamăgește. Fiecare pasă, lovitură sau deplasare cu mingea sunt bine reglate pentru a reda o experiență de neegalat pentru fanii adevărați.

 • Controale rapide permit reacții instinctive la fiecare moment de joc.
 • AI foarte dezvoltat se adaptează acum în mod constant pentru o acțiune la nivelul întregului teren. Colegii de echipă oferă întotdeauna opțiuni și suport, făcând pârtii, găsind spațiu sau marcând adversarii.
 • Stăpânește o gamă completă de competențe noi de dribbling și de folosire a ritmului personal, ocolind și sprintând pentru a dejuca planurile adversarilor.
 • Alegeți exact cum și când să închideți, abordați sau rezistați jocului. Apărarea cu succes este în mâinile tale.


MOTORUL FOX.
E DE-A DREPTUL IMPRESIONANT

Puterea generației viitoare exploatează potențialul extrem al Motorului FOX de a realiza un nivel anterior de precizie imposibil. Iluminarea în timp real aduce în mod natural jucatorii, mulțimile și stadioane la viața noii generații.

 • Pro Evolution Soccer 2015 are un număr mare de animații unice și stiluri de joc, ceea ce înseamnă că jucătorii nu numai că arată foarte realist, ci și joacă la fel ca și omologii lor din viața reală.
 • Fluxul animațiilor perfecte de la mișcare la mișcare, calculat în timp real, ca răspuns la fiecare situație unică a meciului.
 • Animația mulțimii a fost îmbunătățită enorm, prezentarea și desfășurarea unui meci cu efect convingător pentru mulțime și mișcare.


ID PES: APROPIAȚI-VĂ

Motorul FOX permite PES 2015 să recreeze cu fidelitate stilurile unice și abilitățile jucătorilor și echipelor acestora. Experimentați provocarea de a juca cu și împotriva celor mai bune echipe din lume.

 • Echipele sunt programate pentru a juca așa cum o fac în viața reală și jucătorii vedetă sunt ușor de recunoscut prin cursele lor unice și stilurile de joc
 • În timp ce cei mai mari jucători din lume sunt capabili de momente de abilitate incredibilă, succesul atacului se bazează pe abilitățile lor ca jucatori de echipă
 • Fie că e vorba de contra-atac, o aripă a jocului, sau de apărare, echipele vor adopta în mod automat planurile de joc ale omologilor din viața reală.

  Pro Evolution Soccer 2015
jocuri spacer
 Ultimele stiri