magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Peter Jackson's King Kong

<< Inapoi la jocul Peter Jackson's King Kong

Creatorul de jocuri Michel Ancel si studioul Montpellier au colaborat cu regizorul Peter Jackson, castigator al trei premii Oscar, si cu compania de efecte vizuale Weta Ltd. pentru a realiza Peter Jackson's King Kong, un joc video ce va captura emotia, imaginatia si viziunea din filmul omonim.

Jocul il introduce pe jucator in actiune si il face sa simta cu adevarat tensiunea aventurii, intr-o imersie totala in experienta cinematografica.

CARACTERISTICI PRINCIPALE:

 • Gameplay alternant fara predecent
  Lupta first-person pentru supravietuire pe Insula Skull in rolul lui Jack Driscoll si patrunde in pielea lui King Kong pentru a simti puterea coplesitoare, in modul third-person, sa lupte cu bestii uriase.
 • Calitate cinematica
  Prin integrarea obiectelor Weta direct in motorul jocului si apropiindu-se de o experienta cinematica, atat din perspectiva vizuala, cat si din cea audio, jucatorii sunt aruncati direct pe Insula Skull unde junglele ī®“unecate, mediul supra-dimensionat si pericolul ce pandeste pretutindeni devin realitate.
 • Coopereaza cu echipa ta de expeditie
  Fiecare membru din echipa joaca un rol crucial si se completeaza unul pe celalalt cu abilitati si caracteristici de valoare. Jucatorul se bazeaza pe ele si invers pentru a avea succes. Sistemul unic de management al resurselor pastreaza actiunea plauzibila si fluida.
 • Puterea lui King Kong
  King Kong este unul dintre cele mai puternice creaturi de pe Insula Skull si jucatorii vor invata ce inseamna sa fii temut, respectat si dominant. Kong va folosi agilitatea si puterea bruta pentru a se lupta cu inamicii si pentru a naviga printre pericolele de pe Insula Skull.
 • Ia parte la toate momentele cheie din film si chiar mai mult...
  Treci prin toata actiunea exploziva din momentele cheie ale filmului, in rolurile lui Jack si Kong, si exploreaza jungla misterioasa, excelent realizata. Jocul contine elemente nevazute in film.
 • Traieste batalii intense
  Batalii intense si de necrezut cu toate creaturile din film testeaza abilitatile jucatorului si lupta cu bestii create de Weta - unele cu aparitie exclusiva in joc.
 • Asemanare cu actorii si vocile acestora
  Imersie totala in universul King Kong, realizata prin includerea personajelor realizate dupa cele reale si prin folosirea vocilor actorilor.
jocuri spacer
 Ultimele stiri