magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri Stiri bulltet categorie de jocuri 11.08.2015

Final Fantasy XV va fi lansat simultan in toata lumea

Final Fantasy XV va fi lansat simultan in toata lumea

Final Fantasy XV a fost un subiect fierbinte in timpul Gamescom-ului de saptamanile trecute, atunci cand regizorul Hajime Tabata a oferit mai multe detalii, inclusiv vestea ca jocul este pe cale de a fi lansat inainte de 2017, ceea ce inseamna ca acest lucru se va intampla undeva prin 2016.

Cand a fost intrebat la totalitatea task-urilor realizate pe parcursul anului trecut, cand s-a descoperit ca Tabata a preluat proiectul, ce a fost initial coordonat de regizorul lui Kingdom Hearts III, Tetsuya Nomura, Tabata a relevat faptul ca Final Fantasy XV va fi primul joc principal ce va fi lansat simultan in toate regiunile.

„Acest lucru poate fi ceva pentru care suntem putin rusinati sa vorbim dar este prima data cand am facut ca pachetul, jocul standard Final Fantasy XV sa fie lansat simultan la nivel mondial. Primul lucru cu care am avut de-a face a fost rearanjarea structurii noastre interne pentru a crea ceva care sa faca asta. Asta a fost prima lucrare importanta din cadrul proiectului.”

Ultimul joc principal Final Fantasy, Final Fantasy 13 Lightning Returns a fost lansat in Japonia pe 21 noiembrie 2013. A fost nevoie de mai mult de 3 luni pentru ca jocul sa ajunga si in celelalte regiuni.

Data: 11.08.2015

<< Inapoi la lista de stiri


jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City