magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri Stiri bulltet categorie de jocuri 12.08.2015

Data de lansare Final Fantasy 15 confirmata pentru 2016

Data de lansare Final Fantasy 15 confirmata pentru 2016

Directorul Final Fantasy XV ofera in cele din urma fanilor informatii pentru anticipatul RPG.

Directorul Final Fantasy 15, Hajime Tabata, a confirmat pentru Gamespot ca, fanii se pot astepta sa ruleze jocul pana in 2017, el indicand ca jocul va fi lansat in 2016.

Intrebat despre cand Square Enix planuieste sa dezvaluie data de lansare, Tabata a raspuns: „Cel putin pot sa va spun ca nu va fi lansat in acest an. Cred ca sunt in masura sa va spun cand vom face anuntul in jurul Pax Prime, la sfarsitul acestei luni.

Presati de cum Tabata si echipa lui planuieste sa linisteasca fanii si sa ii pastreze entuziasmati, dupa un proces lung de dezvoltare, in special dupa ce au primit raspunsuri destul de fragile de la Gamescom, Tabata a admis ca prezentarea a lasat de inteles ca fanii inca isi doresc si si-au aratat simpatia lor.

„Eu inteleg de ce oamenii se simt in acest fel dupa venirea la Koln si vorbind cu o multime de mass media” a spus el. „Am intradevar sentimentul ca oamenii sunt putin ingrijorati. „Desigur, un lucru as vrea sa le spun pentru a-i asigura, este ca ne-am stabilit data de lansare, stim cand este, avem un drum bine stabilit pana la lansare si urmam totul conform planului.”

Apoi Tabata a oferit cel mai bun indiciu pentru lansarea Final Fantasy 15: „Putem spune cu siguranta ca nu va fi 2017. Va fi inainte de acesta.”

Inainte de Gamescom 2015, Square Enix a tachinat cu o viitoare dezvaluire, care avand in vedere ca Final Fantasy 15 nu a fost la E3, a facut pe multi sa speculeze ca o data de lansare va fi dezvaluita oficial.

Square Enix a declarat deasemenea ca a avut in gand sa-si arate filmul gameplay „nou, niciodata vazut inainte” in cadrul evenimentului care s-a dovedit a fi cu privire la intalnirea cu Marlboro. A lansat si un trailer ce infatiseaza evenimente stabilite ulterior jocului principal.

Trailer-ul contine o serie de detalii narative importante.

Data: 12.08.2015

<< Inapoi la lista de stiri


jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City