magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri Stiri bulltet categorie de jocuri 24.07.2015

Batman: Arkham Knight PC obtine un patch „Interim” in august

Batman: Arkham Knight PC obtine un patch „Interim” in august

Batman: Arkham Knight PC obtine un patch „Interim” in august

Jucatorii nu vor trebui sa astepte pana in septembrie (sau mai tarziu) pentru a incepe obtinerea remedierii.

Urmarind rapoartele ce arata ca versiunea cu probleme nu ar fi refacuta pana cel tarziu in septembrie, Warner Bros. Interactive Entertainment a anuntat planul de a lansa un patch „Interim” in august.

Intr-o postare scurta pe pagina Steam Arkham Knight's, Warner Bros. a spus: „Rocksteady si partenerii nostri vizeaza un „Interim” patch update pentru jucatorii existenti ce va fi lansat in luna august”. Detalii specifice cu privire la ceea ce va include patch-ul nu au fost impartasite, doar ca se va ocupa de mai multe dintre problemele mentionate intr-un post de la sfarsitul lunii iunie.

„Dorim sa multumim pentru rabdarea continuua si inestimabilul feedback” citeaza noul post. „Continuam sa monitorizam si sa ascultam pentru orice probleme suplimentare si sa definitivam printr-un update complet pentru toata lumea cat mai repede posibil”.

A fost raportata in aceasta saptamana cand retail-erul australian EB Games a retras de pe piata stocul versiunii Batman: Arkham Knight PC datorita faptului ca actualizarile nu se asteapta pana mai devreme de primavara (care, in Australia incepe in luna septembrie). Masura luata de EB nu ar fi in intregime surprinzatoare, avand in vedere ca problemele tehnice ale jocului sunt atat de grave incat a fost retras de pe Steam si din rafturile magazinelor.
Primul DLC al jocului a fost lansat pe console, dar cu aceste probleme in curs de desfasurare, lansarea a fost amanata pentru PC. Aceasta este o veste regretabila pentru cei care nu au achizitionat jocul si de asemenea este un sezon trecut.

Warner Bros. ar fi stiut de problemele cu versiunea PC „de luni de zile” dar a optat sa se concentreze pe versiunile pe console. Compania nu a raspuns inca la aceste afirmatii.

In Statele Unite, perioada iunie, Arkham Knight a fost cel mai bine cotat joc PC in vanzarea cu amanuntul.

Data: 24.07.2015

<< Inapoi la lista de stiri


jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City