magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri Stiri bulltet categorie de jocuri 19.07.2015

Studiile arata ca gamerii prefera sa cumpere jocuri fizice in locul celor digitale

Studiile arata ca gamerii prefera sa cumpere jocuri fizice in locul celor digitale

Raportul sustine de asemenea ca 59% din gamerii din Marea Britanie experimenteaza in mod curent unele probleme de decalaj.

Majoritatea fanilor jocului din Marea Britanie prefera software-ul in cutie in locul celui digital, sustine un nou studiu

Intr-un sondaj realizat de Broadband Genie, circa 39% din 2000 de gameri din Marea Britanie au declarat ca prefera sa cumpere software-ul fizic in locul celui digital. Prin constrast, un sfert a declarat ca prefera sa descarce jocurile. 36% au declarat ca nu au o preferinta.

Raportul corespunde cu un sondaj de opinine realizat de Gamespot, care a constatat ca mai mult de jumatate dintre respondenti a declarat ca prefera jocurile fizice, in timp ce doar 25% au spus ca aleg jocurile digitale in locul celor fizice.

Sondajul a intrebat de asemenea pentru 1000 de jucatori cat de des au intampinat decalaje in jocul online si 59% pretind ca au observat ocazional sau frecvent.

Cu toate acestea sondajul nu distinge intre problemele cauzate de ISP, retelele titularilor de platforma sau alte cauze.

In iunie, utilizatorii europeni Playstation Network s-au confruntat cu ore lungi de download, chiar mai mult de 99 de ore la scurt timp dupa lansarea jocului Batman Arkham Knight.

Data: 19.07.2015

<< Inapoi la lista de stiri


jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City