magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri Stiri bulltet categorie de jocuri 13.07.2015

Noul model PS4 este mai usor, mai silentios, mai eficient

Noul model PS4 este mai usor, mai silentios, mai eficient

Noul model PS4 este mai usor, mai silentios, mai eficient

Cea mai recenta iteratie a consolei PS4 este mai silentioasa si cu o putere mult mai eficienta decat modelele anterioare Sony lansate pe piata.

Potrivit analizei efectuate de Pocket News, tradusa si raportata de Eurogamer, modelul CUH 1200, momentan disponibil doar in Japonia, are o placa de baza mai mica cu o noua configuratie de memorie GDDR5.

Spre deosebire de modelele anterioare PS4, care aveau 16 module de memorie aceasta are doar 8 module, ceea ce o face mai eficienta energetic.

Site-ul noteaza, ca in timp ce dimensiunea procesorului principal este inca la fel, a primit o noua denumire, sugerand ca ceva s-a schimbat pe plan intern.

Alte modificari aduse de noul model PS4 includ: un nou design Blu-ray drive, un controller HDMI nou si o noua sursa de alimentare, care este cu 80 grame mai usoara decat cea anterioara si care are o putere de energie mai mica.

De asemenea se pare ca Sony a redus cantitatea zgomotului pe care ventilatorul consolei PS4 il face, desi acest lucru nu s-a confirmat inca.

In iunie 2015, Federal Communication Commission (FCC), a certificat doua noi modele PS4 pentru lansare in SUA.

Un nou model PS4 a fost anuntat pentru lansare in Europa pe 15 iulie. Numit „Ultimate Player Edition”, noul model va fi disponibil in „select Europe si teritoriile PAL”.

„Oferind de 2 ori mai multa memorie de stocare fata de consolele existente, vei putea descarca mai multe jocuri care iti plac pe consola PS4, vei putea extinde jocul cu mai multe add-on-uri, salva si partaja mai mult din cele mai bune gaming highlights.” a declarat Sony pentru noul model.

Noul model este de asemenea cu 10% mai usor, cu o greutate totala de 2.5 kg si foloseste cu 8% mai putina energie. Carcasa are un finisaj mat in locul celui lucios.

Data: 13.07.2015

<< Inapoi la lista de stiri


jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City