magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Role Playing bulltet categorie de jocuri Neverwinter Nights 2: Mask Of The Betrayer : Expansion Pack

Neverwinter Nights 2: Mask Of The Betrayer : Expansion Pack

Neverwinter Nights 2: Mask Of The Betrayer : Expansion Pack
Lansare: 27 septembrie 2007; Obsidian Entertainment - Atari
Platforma Pret
PC PC
82.77 RON
Pret final, TVA inclus

Neverwinter Nights 2 Mask of the Betrayer este un Expansion Pack.
Necesita jocul original Neverwinter Nights 2

Vezi si versiunea:

Descriere Neverwinter Nights 2: Mask Of The Betrayer : Expansion Pack
Neverwinter Nights 2 Mask of the Betrayer

Povestea Neverwinter Nights 2 continua cu expansiunea Mask of the Betrayer, care ajunge sa urmareasca o alta poveste mai intunecata si mult mai interesanta decat a campaniei originale. Dispar personajele de un comic evident cum erau Khelgar, fiind inlocuite de o multitudine de personalitati mult mai sincere si avand un caracter mult mai putin stereotipic. Printre acestea se includ, daca evoluati bine, un urs spiritual gigantic pe nume Okku, personaj pentru care avem sa va adresam o singura intrebare: Doar aruncati o privire asupra lui, cum ati putea sa nu il includeti in echipa ?
Campania originala era macinata de numeroase erori si bug-uri, care au fost eliminate treptat prin lansarea update-urilor pe parcursul anului ce a trecut. Asadar veti avea parte de o experienta mult mai stabila si functionala, desi pare sa fie inca neslefuita in totalitate. Caracterele par sa se “lipeasca” efectiv de unele obiecte din mediul inconjurator uneori, gasirea drumului corect este chiar dificila uneori, aceasta cauzand chiar reinceperea jocului de la inceputul misiunii respective in vederea gasirii combinatiei corecte de pasi.
La inceput puteti alege unul din caracterele deja existente sau puteti incepe construirea unuia nou. Cum aceasta este un tip de expansiune de nivel inalt, veti avea o multitudine de optiuni de lupta pe masura ce actiunea isi ia locul cuvenit in joc.
In loc sa va arunce in taramurile fantastice “standard” si in padurile de pe “Coasta Sabiei” (Sword Coast), aceasta expansiune va va aduce in Rashemen, un taram infestat de spirite, unde guverneaza vrajitoarele si Vrajitorii Rosii (Red Wizards) si portalele deschid cai catre demoni si zei. Pentru a se mentine in aceasta tema fantastica, caracterul este inzestrat cu un indicator de “spirit”, un fel de mecanic care va tine in miscare si care va ajuta sa fiti mult mai rezonabili in ceea ce priveste odihna.
Veti gasi povestea Mask of the Betrayer interesanta si bine realizata. Nu veti petrece mult timp prin tarandu-va prin inchisori, motivul principal fiind faptul ca nici nu exista prea multe edificii de acest gen. Majoritatea zonelor de lupta sunt mai mici si include inamici relativ mai putini, pastrand concentrarea asupra intrigii si de asemenea asupra dezvoltarii individuale a caracterului ales. O notabila exceptie o constituie Academia, care cere rezolvarea a numeroase probleme inainte de a fi completata. Poate deveni o diversiune placuta, avand obiective secundare cum ar fi un meci de box intre golemi. Apare brusc, si incetineste ritmul alert de progres al jocului.
Daca preferati fota bruta, puteti inlatura astfel multe din obstacolele prezente in joc, insa apar la un moment dat parti de dialog unde aceasta regula nu se mai aplica si va veti simti nevoiti sa abordati problema intr-o maniera mai diplomatica.
Partea de grafica constituie o alta imbunatatire adusa acestei expansiuni a jocului. Armura, efectele magiilor, luminile si toate celelalte sunt foarte bine facute, totusi cer relativ cam multe resurse pentru ceea ce se afiseaza pe ecran (ar spune unii). Insa Betrayer reuseste sa treaca peste aceste inconveniente oferind medii inconjuratoare mai pline de imaginatie, cum ar fi Campia Umbrei (Shadow plane) si taramurile viselor.
In concluzie, Mask of the Betrayer este un pachet de expansiune bine realizat de Obsidian. Ofera o experienta mult mai stabila, si avanseaza fara a recurge la folosirea de cliseuri. Caracterele si relatiile pe care le au cu cei din jur ajung sa atinga o coarda sensibila a fanilor Dungeons & Dragons, iar cei neinitiati in acest gen de experienta, desi sunt atrasi, ar trebui sa isi concentreze intai atentia asupra predecesorului inainte de a se incumeta sa incerce aceasta cu totul noua si de nivel inalt experienta.
Poze Neverwinter Nights 2: Mask Of The Betrayer : Expansion Pack
Poza 1 pentru Neverwinter Nights 2: Mask Of The Betrayer : Expansion Pack Poza 2 pentru Neverwinter Nights 2: Mask Of The Betrayer : Expansion Pack Poza 3 pentru Neverwinter Nights 2: Mask Of The Betrayer : Expansion Pack Poza 4 pentru Neverwinter Nights 2: Mask Of The Betrayer : Expansion Pack Poza 5 pentru Neverwinter Nights 2: Mask Of The Betrayer : Expansion Pack
Filme Neverwinter Nights 2: Mask Of The Betrayer : Expansion Pack
Vezi toate cele 2 filme
Forum Neverwinter Nights 2: Mask Of The Betrayer : Expansion Pack » Adauga un subiect
Deocamdata nu exista nici un mesaj pentru acest joc.
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 3314
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City