magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Role Playing bulltet categorie de jocuri Neverwinter Nights

Neverwinter Nights

Neverwinter Nights
Lansare: 3 iulie 2002; Bioware - Atari
Platforma Pret
PC PC
n/a
 
Produs temporar indisponibil.
Descriere Neverwinter Nights
NeverWinter Nights este jocul pe care majoritatea fanilor RPG l-au asteptat de mult. Imaginile din joc prezentate inainte de lansare au aratat ca, mai curand decat jocul distinct 2-D care a fost simbolul francizei Baldur's Gate, echipa a optat pentru o camera in miscare si un motor 3-D.
in termeni de joc, desi exista o campanie distincta pentru un singur jucator, accentul va fi pus mai mult pe aspectele multiplayer ale jocului. Jucatorii online vor putea juca rolul lui Dungeon Master si isi vor putea crea propriile lumi si scenarii, invitandu-i pe alti jucatori sa participe. Se pare ca aceasta va fi situatia care te va apropia cel mai tare de acele experiente paper-based role-playing ale tineretii tale irosite. O alta indepartare de la formula BG este faptul ca, desi vei avea personaje care te vor urma ca subordonati si prieteni, vei controla un singur personaj mai degraba decat un grup de aventurieri.
Campania Oficiala a NeverWinter Nights se petrece in universul Taramurilor Uitate (Forgotten Realms), devenit deja popular din Baldur's Gate si Icewind Dale: un fel de pseudo-Europa a Evului Mediu, dar cu o sanatoasa contributie a Tolkien-estilor creaturi magice si rase umanoide. Vei putea juca cu una dintre cele 7 rase, inclusiv fantasticii Oameni, Elvi, Half-Elvi, Dwarvi, Gnomi si Halflingi, precum si noul si puternicul Half-Orc.
Poze Neverwinter Nights
Poza 1 pentru Neverwinter Nights Poza 2 pentru Neverwinter Nights Poza 3 pentru Neverwinter Nights Poza 4 pentru Neverwinter Nights Poza 5 pentru Neverwinter Nights
Filme Neverwinter Nights
Forum Neverwinter Nights » Adauga un subiect
Deocamdata nu exista nici un mesaj pentru acest joc.
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 3083
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City