magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Role Playing bulltet categorie de jocuri Neverwinter Nights : Deluxe Edition

Neverwinter Nights : Deluxe Edition

Neverwinter Nights : Deluxe Edition
Lansare: 3 iulie 2002; Bioware - Atari
Platforma Pret
PC PC
n/a
 
Produs temporar indisponibil.

Neverwinter Nights - Deluxe Edition contine:

1. Jocul de baza Neverwinter Nights
2. Expansion pack "Shadows of Undrentide"
3. Expansion pack "Hordes of The Underdark"

Vezi si versiunea:

Descriere Neverwinter Nights : Deluxe Edition
Neverwinter Nights

NeverWinter Nights este jocul pe care majoritatea fanilor RPG l-au asteptat de mult. Imaginile din joc prezentate inainte de lansare au aratat ca, mai curand decat jocul distinct 2-D care a fost simbolul francizei Baldur's Gate, echipa a optat pentru o camera in miscare si un motor 3-D.
in termeni de joc, desi exista o campanie distincta pentru un singur jucator, accentul va fi pus mai mult pe aspectele multiplayer ale jocului. Jucatorii online vor putea juca rolul lui Dungeon Master si isi vor putea crea propriile lumi si scenarii, invitandu-i pe alti jucatori sa participe. Se pare ca aceasta va fi situatia care te va apropia cel mai tare de acele experiente paper-based role-playing ale tineretii tale irosite. O alta indepartare de la formula BG este faptul ca, desi vei avea personaje care te vor urma ca subordonati si prieteni, vei controla un singur personaj mai degraba decat un grup de aventurieri.
Campania Oficiala a NeverWinter Nights se petrece in universul Taramurilor Uitate (Forgotten Realms), devenit deja popular din Baldur's Gate si Icewind Dale: un fel de pseudo-Europa a Evului Mediu, dar cu o sanatoasa contributie a Tolkien-estilor creaturi magice si rase umanoide. Vei putea juca cu una dintre cele 7 rase, inclusiv fantasticii Oameni, Elvi, Half-Elvi, Dwarvi, Gnomi si Halflingi, precum si noul si puternicul Half-Orc.Neverwinter Nights: Shadow of the Undrentide

Neverwinter Nights: Shadows of Undrentide va include o noua campanie de 40 de ore pentru un singur jucator, precum si caracteristici ale jocului noi pentru Neverwinter Nights. Noutatile includ noi abilitati, cum ar fi Tumble si Appraise (determinarea valorii); noi optiuni, ca Divine Might (putere divina), Extra Music (muzica suplimentara) si Bullheaded (incapatanare); noi arme, ca de exemplu sticlutele cu apa sfintita (Holy Water Flasks) si pudra incecacioasa (Choking Powder); noi clase de prestigiu, cum ar fi Harper Scout; noi monstrii din universul D&D, inclusiv Meduza, Cockatrice, Sfinxul si Femeia Gigantica de Foc; si zeci de noi vraji.
in plus, pachetul suplimentar ii echipeaza pe fabricantii amatori de module cu continutul suplimentar al Neverwinter Nights Aurora Toolset, software-ul extraordinar inclus cu intregul joc si care permite jucatorilor sa isi creeze propriile universuri, aventuri si scenarii. Setul de instrumente va fi imbunatatit cu noi seturi de piese pentru crearea unor noi medii, precum si cu noi "Vrajitori" ("Wizards") sau ghiduri automate, pentru a-i ajuta pe gameri sa construiasca si sa joace aventurile create de ei.Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark

Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark ii arunca pe jucatori intr-o batalie pentru salvarea orasului fortificat Waterdeep de un stravechi diavol, ingropat adanc in pamantul si pietrele din Undermountain.
Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark include o noua campanie de 20 de ore pentru un singur jucator, destinata personajelor foarte importante si localizata in mijlocul faimosului oras Waterdeep si a decorului Underdark din campania Forgotten Realms a jocului D&D. Hoardele din Underdark se vor extinde semnificativ in universul Neverwinter Nights, cel mai vizibil prin adaugarea jocului Epic Level. Bazate pe regulile publicate de "Wizards of the Coast" in suplimentul "Epic Level Handbook" al jocului D&D, Epic Levels sunt disponibile pentru personaje care au ajuns la nivelul 20, permitandu-le sa avanseze pana la nivelul 40.
in plus, Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark introduce cateva noi clase prestigioase, inclusiv Shifter, o clasa druidica specializata in schimbarea formei; zeci de noi optiuni, cum ar fi Reputatia Epica (Epic Reputation), Arma Abila (Craft Weapon) si Skin-ul Armura (Armor Skin); o multitudine de noi arme si vraji, multe create doar pentru personajele din nivelul epic; noi creaturi incitante luate direct din Underdark, inclusiv Mind Flayers, Beholders si Driders; cateva noi setari de voci ale personajelor, pentru o adaptare si mai avansata a acestora; si 17 noi coloane sonore epice, de la compozitorul Jeremy Soule.
Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark ii echipeaza pe creatorii de modul cu doua noi seturi de instrumente si cu un continut suplimentar pentru Neverwinter Nights Aurora Toolset, software-ul revolutionar inclus cu jocul complet si care permite jucatorilor sa isi creeze propriile universuri, aventuri si scenarii. Cele doua noi seturi de instrumente se vor baza pe noua campanie si vor include caracteristici incitante, specifice anumitor locuitori din Underdark.
Filme Neverwinter Nights : Deluxe Edition
Forum Neverwinter Nights : Deluxe Edition » Adauga un subiect
este in stoc ?
Nici un raspuns. [raspunde]
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 3145
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City