magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Role Playing bulltet categorie de jocuri Morrowind : The Elder Scrolls 3

Morrowind : The Elder Scrolls 3

Morrowind : The Elder Scrolls 3
Platforma Pret
PC PC
49.66 RON
Pret final, TVA inclus
PC CD Key PC CD Key
44.89 RON
Pret final, TVA inclus

Versiunea PC CD-Key - contine doar codul de activare ce se transmite pe e-mail - Nu contine jocul sau orice alt element fizic. Necesar cont Steam pentru activarea si instalarea jocului.

Descriere Morrowind : The Elder Scrolls 3
Morrowind: The Elder Scrolls III este un joc epic, pentru un singur jucator, cu un final deschis, in care tu creezi si joci cu orice gen de personaj pe care ti-l poti imagina. Poti fi eroul care se imbarca intr-o aventura epica sau hotul care devine conducatorul breslei sale. Poti fi un vrajitor care creaza cea mai tare vraja de distrugere sau un vindecator care cauta leacul pentru o boala grava. Actiunile tale iti definesc personajul si caracterul acestuia, iar jocul se schimba si evolueaza ca raspuns la actiunile tale. Confrunta-te cu organizatia criminalilor si vor pune un pret pe capul tau; impresioneaza-i si vor incerca sa te recruteze. Nu exista doua povesti identice in lumea Morrowind.

Jucatorii pot alege sa urmeze firul principal al intrigii sau sa plece pentru a explora provincia Morrowind si nenumaratii oameni interesanti si locatiile exotice pe care aceasta le contine.

Vastele orase si satele indepartate puncteaza peisajul, fiecare oferind o imagine si un sentiment unic. Sute de explorari si de aventuri te asteapta, pe masura ce interactionezi cu personajele si inveti tot mai multe lucruri. Chiar daca interpretezi un asasin sangeros sau un cavaler nobil, jocul contine posibilitati infinite si iti permite sa revii la scenariul principal in orice moment.

In Morrowind, sistemul de personaje Elder Scrolls se combina cu o bogatie crescuta a detaliilor lumii. Utilizand o tehnologie avansata 3-D, Morrowind prezinta texturi si poligoane hiper-realiste, umbre in timp real, peisaje vaste, animatii pe baza de schelete si un sistem complet de conditii meteorologice. Jocul este extins si mai mult prin includerea Setului de Constructie Elder Scrolls, care permite jucatorilor sa aduca modificari si adaugiri jocului in orice mod cred ei de cuviinta. Pot schimba personajul sau pot crea atribute si abilitati, pot introduce noi arme sau pesteri in joc, sau pot crea intregi lumi noi pentru a fi explorate.
Poze Morrowind : The Elder Scrolls 3
Poza 1 pentru Morrowind : The Elder Scrolls 3 Poza 2 pentru Morrowind : The Elder Scrolls 3
Forum Morrowind : The Elder Scrolls 3 » Adauga un subiect
nu va interesati cai panarama yo l-am luat si nici 2 minute n-am stat la el e naspa rau la gameplay si la grafica
wsti prost! du-te joaca shootere ca atat te duce capul.
exact e fain dar nu asta oblivionu e fain nu glumesc videu
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 2552
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City