magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PS2 bulltet categorie de jocuri Curse auto/moto bulltet categorie de jocuri Midnight Club 2 : Platinum

Midnight Club 2 : Platinum

Midnight Club 2 : Platinum
Lansare: 2 Mai 2003 (PS2) | 11-Jul (PC); Rockstar Games
Platforma Pret
PS2 PS2
n/a
 
Produs temporar indisponibil.
Descriere Midnight Club 2 : Platinum
Midnight Club II continua seria de curse ilegale de strada, in varianta pentru PS2. La fel ca originalul, jocul te plaseaza impotriva a trei duri ai strazii in curse de strada neliniare in care poti castiga upgrade-uri, masini si chiar noi comenzi - la inceput esti un sofer novice, dar la final vei deveni un profesionist care poate ateriza pe toate cele patru roti dupa o saritura, poate controla expert o intoarcere si multe altele.

Noi in Midnight Club II sunt prezenta politiei si abilitatea de a conduce motociclete. O mare parte a jocului consta in navigarea prin trei orase mari si bine randate: Paris, Tokyo si Los Angeles, urmarind un punct rosu pe o harta. Punctul reprezinta un pilot rival; dupa ce il depistezi si il prinzi din urma, te poti intrece cu el. Este o modalitate inteligenta de a te incalzi, de a te tine implicat in joc si, lucrul cel mai pozitiv, de a invata usor traseele din fiecare oras.

Cursele sunt pline de adrenalina, rapide si pasionante. Nu este vorba de o simulare, este un joc de curse in stil arcade - dar sistemul fizic este foarte consistent, deci totul pare foarte realist. Rockstar reuseste din plin sa iti ofere control absolut, mentinand factorul emotional foarte ridicat si oferindu-ti un sentiment incredibil al vitezei. Grafica este fantastica, iar orasele sunt incredibil de detaliate.

Midnight Club II iti ofera o mare varietate de moduri de joc. il vei juca mult timp de acum inainte: cariera, misiune si un mod care iti permite sa sari direct in cursa. Multiplayer este disponibil in modul "hot-seat". Toate acestea fac din Midnight Club II un joc extraordinar pentru colectia oricarui fan al jocurilor video de curse si nu numai.
Filme Midnight Club 2 : Platinum
Forum Midnight Club 2 : Platinum » Adauga un subiect
cel mai tarrrre joc din lume cu masini vil recomand cu mare drag
Nici un raspuns. [raspunde]
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 2784
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City