magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Max Payne 3

<< Inapoi la jocul Max Payne 3

MAX PAYNE 3

Punctul central din Max Payne 3 este povestea lui Max si declinul acestuia, de la detectivul razbunator in haina de piele ce cutreiera aleile din New York, la un om aproape daramat si ras in cap, ce isi cauta dreptatea pe strazile ce sunt nefamiliare si aflate departe de casa.

Acum ca nu mai este un politist, Max este un personaj fad, beat si dependent de analgezice. Fara un loc de munca in adrul politiei, Max a parasit New York-ul si acum se afla in San Pulo, Brazilia, lucrand in domeniul securitatii private. Ultima misiune a lui Max il gaseste pe acesta protejand familia lui Rodrigo Branco, un bogat magnat imobiliar, si cei doi frati ai sai: Victor, un politician local si Marcello, un petrecaret fara griji, impreuna cu Fabiana Branco, sotia "trofeu" a lui Branco si Giovanna, sora Fabianei.

  • Combinatia dintre sistemul fizic Euphoria pentru miscari naturare ale personajelor si Bullet Time, adauga un nou nivel miscarilor clasice de tip trage-si-fereste (shoot-dodge) ale lui Max. Shoot-dodge nu este o animatie rigida, ci o interactiune naturala cu mediul inconjurator, astfel Max se tranteste la podea in timp ce plonjeaza si reactioneaza natural cu obiectele din calea sa daca este indrumat spre un perete sau obstcol.
  • Aceasta combinatie intre schimbul de focuri cu incetinitorul si fizica Euphoria amplifica semnificativ actiunea cinematica din Max Payne 3, iar inamicii vor reactiona de asemenea la fiecare foc tras.
  • Max Payne 3 extinde conceptul Bullet-Time pentru a include si parti din decor. Acest fapt ofera momente de actiune memorabile ce ii permit lui Max sa isi elimine adversarii intr-o noua interpretare ce poarta semnatura Max Payne.
  • Pastrand stilul lupelor de focuri pentru care Max este cunoscut, Bullet-Cams ofera jucatorilor o recompensa pentru doborarea tutror inamicilor dintr-o scena, cu o satisfacatoare eliminare finala.
  • Max Payne 3 abordeaza stilul de panouri narative ale titlurilor precedente si il evolueaza prin utilizarea elementeleor din joc pentru a crea o abordare apropiata de benzile desenate.
  • James McCaffrey, vocea originala a lui Max, se intoarce. Si nu numai ca vocea lui Max, ci si aspectul, chipul si multe din miscarile din Max Payne 3 sunt capturate direct de la James insusi.
  • Max Payne 3 are un sistem de adapostire integrat. Adapostirea adauga un rol strategic in elementul clasic si mecanicile shoot-dodge/bullet-time/run-and-gun din Max Payne, oferind jucatorilor noi optiuni in orice situatie.
  • Foarte mult detaliu a fost acordat fiecarui aspect al Max Payne 3: Gloantele distrug aproape orice din mediul inconjurator, transpiratia isi face aparitia pe fata si imbracamintea lui Max in timp ce lupta se inteteste iar sangele se imbiba in hainele inamicilor. Se pot observa si mici detalii pe arme: miscari de recul si ale mecanismelor, cartusele eliminate si multe multe altele.
  • Partenerii si aghiotantii vor juca un rol important in Max Payne 3. Sute de ore de captura de miscare au fost efectuate pentru fiecare personaj, facand absolut unice intalnirile din joc, cum ar fi inamicii ce intra intr-o incapere sau modul in care partenerii lui Max se comporta pe tot parcursul jocului.
jocuri spacer
 Ultimele stiri