magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Mass Effect 3 : N7 Collectors Edition

<< Inapoi la jocul Mass Effect 3 : N7 Collectors Edition
Mass Effect 3

Intra in lupta intr-o epopee sci-fi captivanta care reactioneaza la fiecare decizie pe care o faci.
Nu toata lumea va supravietuii. O veche rasa extraterestra, cunoscuta doar ca “Reapers”, a initiat o invazie masiva care ce lasa in utma numai distrugere. Pamantul a fost cucerit iar galaxia se afla in pragul anihilarii totale si tu esti singurul care poate sa ii opreasca. Pretul esecului este extinctia.

Mass Effect 3

Tu esti comandantul Shepard, un personaj pe care il poti modela dupa propria infatisare. Tu determini cum se vor desfasura evenimentele, ce planete vei explora si cu cine te vei alia pentru pentru a forma o echipa cu ajutorul careia sa elimini amenintarea Reaper odata pentru totdeauna. Cum vei purta acest razboi depinde in totalitate de tine: intra in lupta direct cu armele inainte sau foloseste acoperirea pentru elaborarea unui plan tactic de asalt. Utilizeaza potentialul complet al echipei sau opeaza la metoda lupului singuratic. Elimina inamicii de la distanta sau fata in fata folosind atacuri devastatoare. Mass Effect 3 va reactiona la fiecare decizie pe care o faci, asigurand o experienta cu adevarat unica, creata chiar de tine.

Mass Effect 3 Mass Effect 3
  • O poveste bogata si ramificata - Experimenteaza o poveste sci-fi epica, cu finaluri multiple determinate de alegerile si actiunile pe care le faci pe parcursul jocului.
  • La scara larga - Lupta pe mai multe lumi din galaxie in incercarea de a aduna echipa suprema pentru a redobandi Pamantul pana nu este prea tarziu.
  • Inamici inteligenti si de mari dimensiuni - Lupta cu inamici enormi si provoaca tipuri inamici mai inteligenti ce iti vor pune in permanenta la incercare tacticie de lupta.
  • Deblocheaza si personalizeaza arsenalul - Adapteaza fiecare arma cu imbunatatiri devastatoare si atasamente unice. Fiecare arma are propriul sau impact si fler vizual.
  • Lanseaza atacuri de la distanta sau corp la corp - Personalizeaza-ti soldatul si echipa sa atace inamicul in termenii stabiliti de tine. O mare varietate de arme, abilitati si echipamente iti permit sa lupti cu inamicul in stilul preferat de joc.

Mass Effect 3Nota: versiuea de PC necesita instalarea uni client software aditional, in acest caz "Origin Application Software" (vezi www.origin.com/about). Pentru mai multe informatii, incluzand termenii de utilizare Origin, ce trebue acceptati, vizitati www.ea.com/1/product-eulas.

jocuri spacer
 Ultimele stiri