magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Off Road

<< Inapoi la jocul Off Road

Cand am auzit ca a aparut inca un joc cu Forduri de cursa, am crezut ca totul e foarte previzibil. Am si doi prieteni obsedati de Land Rover, am urmarit teste 4x4 la televizor, unde aceste masini si-au aratat durabilitatea, daca nu si calitatile care le fac atat de dorite. Le-am vazut pe pante foarte inclinate, prin capcane de apa adanca, prin noroi si alte conditii de cosmar pentru masinile obisnuite.

In “Off Road”, asa cum sugereaza si numele, asfaltul cedeaza in fata desertului nemilos, in fata terenului arctic sau noroios, iar masinile sport au fost inlocuite cu cele de teren, participand la creatia unei idei de pilotaj greu, in conditii extreme si cu un dinamism greu de egalat.

Ca sa inteleg mai bine care e impresia generala despre joc am invitat unul din prietenii pasionati de masinile de teren sa conduca vreo doua ture pentru a-mi spune cat de aproape de realitate e realizat jocul si care e sentimentul pe care acest simulator i l-a insuflat. Inca din meniul principal, impatimitii acestor modele de masini de teren au ce digera. Jocul iti ofera sansa de a te afla la volanul unuia din cei 18 giganti sportivi ale marcilor Ford si Land Rover, fiecare reprezentand o imitatie superb conturata a celor din realitate.

Daca vrei sa treci direct la actiune, ai la dispozitie modul “Quck race”, in care te gasesti la volanul unei masini la intamplare, pe un circuit ales aleator, insa, daca vrei sa te duelezi pe indelete cu adversarii si sa deblochezi accesul spre alte modele si circuite, trebuie sa joci modul cariera.

Din fericire pentru cei care nu cunosc destul de multe detalii despre acest domeniu, “Off Road” nu se complica oferind informatii despre cuplu, putere, tractiune, etc, limitandu-se la estimarea accelerarii, vitezei maxime si a fiabilitatii. Inca de la inceputul cursei, motoarele ambalate vor face boxele sa vibreze, tradand potenta mostrilor de sub capote. Ai posibilitatea de a alege din mai multe moduri de joc, de la o cursa normala la “Gold Rush” (mod de joc in care trebuie sa castigi cursa, insa culegand niste monede imense aflate pe pista) si “Damage Challenge” (mod de joc in care nu trebuie sa depasesti un anumit procent de daune aduse vehiculului). In acest ultim mod de joc vei observa o schimbare in personalitatea adversarilor, care devin agresivi si parca tot ce vor e sa te propteasca intr-un copac cu orice pret.

In “Ford Racing: Off Road” vei gasi un joc de curse aventuros, provocator si stimulent, in care vei pilota camionete si SUV-uri de la Ford si Land Rover, vei cauta scurtaturile pentru a obtine avantaje asupra adversarilor si vei simti pe pielea ta ce inseamna sa conduci pe teren accidentat.

jocuri spacer
 Ultimele stiri