magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Hidden Expedition: Amazon

<< Inapoi la jocul Hidden Expedition: Amazon

Rar, foarte rar, ai placerea de a juca un joc cu adevarat nou care, chiar daca nu se bucura de popularitatea hiturilor din perioada in care apare, este exact entertainmentul de care ai nevoie si lansarea care revitalizeaza industria jocurilor video. Acesta e cazul lui “Hidden Expedition: Amazon”, de la Big Fish Games, un joc cu obiecte ascunse care demonstreaza ca nu trebuie sa reinventezi roata pentru a reusi, ci doar sa-i imbunatatesti miscarea de rotatie.

Aici trebuie sa gasesti un profesor disparut jocul precedent al seriei si va trebui sa strabati aproape toate colturile planetei pentru a reusi, inclusiv Esmeraldas, Casablanca, New York-ul si, desigur, jungla amazoniana. Singurele indicii pe care le ai la dispozitie sunt o harta foarte veche catre Templul Gandacilor si 12 bucati din jurnalul profesorului.

Ca in majoritatea jocurilor cu obiecte ascunse, miezul gameplay-ului din “Hidden Expedition: Amazon” implica vanatoarea dupa obiecte intr-o scena foarte aglomerata, pe care, dupa ce le identifici, trebuie sa le click-uiesti pentru a le elimina de pe lista. Poate ar fi fost mai bine daca in aceste jocuri obiectele respective erau mai relevante pentru scena sau pentru poveste, unghi pe care l-au speculat si cei de la Big Fish Games, toate obiectele fiind utile in joc, dar si ascunse foarte bine, astfel incat sa petreci destul timp cautandu-le printre fundalurile in care se pierd atat de usor.

De exemplu, trebuie sa cauti o cheie pe care o poti folosi pentru a deschide, mai tarziu, o usa; va mai trebui si sa cauti un cutit pe care il folosesti pentru a taia tapiteria unui scaun pentru a gasi ceva, o luneta pe care i-o faci cadou unui mistic sau mancare pentru a atrage un catel de pamant. Unele obiecte, precum bumerangurile, tarnacoapele si sandwichurile sunt imprastiate in mai multe dintre scene.

Nu esti cronometrat, insa daca vei da clickuri prea multe, cursorul va disparea o vreme pentru a te pedepsi. Daca ai nevoie de ajutor, apelarea la el iti va dezvalui silueta obiectului.

Uneori, vei putea sa joci si niste mini-jocuri, pentru a mai schimba ritmul si continutul. De asemena, in alte nivele, jucatorii vor trebui sa gaseasca mai multe obiecte de acelasi fel, de exemplu 20 de maimute, 20 de banane, 20 de pene, etc.

Din momentul in care ecranul ti se coloreaza cu acest joc, iti vei putea da seama de calitatea acestei productii de la Big Fish Games. Nu numai ca toate scenele sunt desenate excelent si atractiv, dar contin si bucatele animate putin, precum pasari si insecte, baloane, fum sau ceata si o lampa care se stinge si se aprinde. Absolut fabulos! Designerii s-au autodepasit si la capitolul efectelor sonore cu muzica excelenta, inregistrata de o orchestra din Berlin, un lucru destul de rar pentru un joc oarecare.

Fie ca esti un fan loial al jocurilor cu obiecte ascunse sau doar putin interesat de cuvintele pe care le-ai citit aici, acesta e cel mai bun joc al genului, asa ca nu ezitati sa va aruncati in lumea fascinanta a lui “Hidden Expedition: Amazon”.

jocuri spacer
 Ultimele stiri