magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Diverse bulltet categorie de jocuri Heroes Of Annihilated Empires

Heroes Of Annihilated Empires

Heroes Of Annihilated Empires
Platforma Pret
PC PC
123.03 RON
Pret final, TVA inclus
Descriere Heroes Of Annihilated Empires
Heroes of Annihilated Empires prezinta o singura campanie, si are ca populatie doar pe cea Sylvana si eroul lor, Elhant. Spre multumirea multora, aceasta campanie este destul de placuta, chiar daca apar elemente pe care multi dintre noi le-am mai intalnit la jocuri care prezentau o lume fantastica. Nu este nimic in neregula cu prezenta zanelor, elfilor sau piticilor care populeaza jocul. Totusi sunt indicii despre lucruri mai mari, mai interesante, mai importante, care raman neexplicate, si care vor aparea probabil in continuarea jocului. Spre exemplu se observa pe un varf de munte ramasitele unei nave de lupta.
Elhant este un erou fascinant si impresionant, iar vocea sa puternica se aude pe tot parcursul campaniei. Totusi nu va puteti lua gandul de la faptul ca ramasite de tancuri nu au ce cauta intr-un taram al zanelor si al padurilor fermecate, iar scena de la final nu lamureste cu nimic, ci chiar tachineaza.
Campania din Heroes of Annihilated Empires reuseste cu succes sa imbine cele doua genuri de joc, RTS (real time strategy) si RPG (role-playing gameplay). Ceea ce tine de partea RPG este eroul, care creste in nivele, invata magii noi, colecteaza diverse bunuri si bani, si poate fi echipat cu diverse arme si armuri. Nivelele cresc destul de repede, asa ca veti creste repede si in skill si in toate statisticile omorand goblini si zombi. Ori de cate ori cresteti cate un nivel, vi se pun la dispozitie cateva bonusuri din care puteti alege, de la upgradarea ratei de atac pana la marirea cantitatii de mana necesara magiilor. Daca nu va plac optiunile care vi se ofera, puteti amana colectarea acestui bonus, si astfel la urmatoarea tura veti avea posibilitatea sa va alegeti dintr-o lista mai lunga de optiuni.
Pentru partea de RTS, jocul ofera lupte in care apar – dupa cum promite si garanteaza jocul aceasta posibilitate – oricat de multe trupe si unitati angajate in batalii. Chiar si in primele misiuni, veti fi atacat de sute de undead, impotriva carora veti angaja in lupta numere egale sau mai mari de unitati proprii. Se poate construi o anume cladire care sa produca constant un anume tip de unitati, fapt ce este foarte folositor.
Este foarte distractiv sa trimiteti la un moment dat o multime de golemi sau de druizi pentru a infrunta fortele inamice. Intalnirile de acest gen sunt haotice, dar intr-un sens bun al cuvantului, intrucat veti trimite marea masa a armatei dumneavoastra sa se lupte cu marea masa a armatei inamice, pentru ca apoi sa trimiteti eroul care sa curete si sa faca ordine in zona cu cateva magii.
Partea de AI prezinta unele probleme, la nivelul unitatilor care lupta corp la corp. Uneori in timpul bataliilor veti putea observa ca o parte din infanterie isi ia brusc o pauza, ramanand sa se uite la batalie fara sa mai participe. De aceea este mult mai rentabil sa va angajati in lupta cu o echipa de arcasi, deoarece cu acestia veti ajunge mult mai departe decat ati fi ajuns cu o echipa de spadasini.
In afara campaniei, puteti juca mai mult sau mai putin la un nivel la fel de provocator in modul skirmish. Aici puteti juca fie cu elfii din modul singleplayer, sau puteti alege Mecanicii, Cryo, sau partea Undead. Desi Mecanicii si Cryo au nume cu rezonanta impresionanta, in fapt nu sunt decat pitici de nisip sau respectiv de gheata. Ceea ce face modul skirmish fascinant este faptul ca puteti alege o dezvoltare fie pe calea RTS, fie pe calea RPG, fie sa le combinati pe acestea doua.
Desigur ca veti prefera la un moment dat sa jucati impotriva altui jucator, iar aceasta optiune este valabila prin optiunea unei conexiuni la nivel de retea locala, sau cu un alt jucator prin intermediul unei conexiuni IP-to-IP.
Partea care imbina atat tipul de joc RTS si RPG este foarte interesanta, aceasta facand din Heart of Annihilated Heroes un joc interesant, care ofera posibilitati multe de combinare a stilurilor si modalitatilor de lupta, reprezentand atractia principala pentru multi dintre cei care il vor incerca.
Forum Heroes Of Annihilated Empires » Adauga un subiect
"aceasta facand din Heart of Annihilated Heroes un joc interesant" vorbim de acelasi joc?
Nici un raspuns. [raspunde]
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 5081
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City