magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Greatest Strategy Collection

<< Inapoi la jocul Greatest Strategy Collection

Napoleonic Wars: Cossacks II te duce in lumea bataliilor istorice ale lui Napolean. Demonstreaza ca esti un comandant genial prin castigarea bataliilor grandioase si condu-ti trupele spre victorie prin lupte eroice si sangeroase.

Blitzkrieg II: Lupta in aproape toate fronturile majore ale celui de-al doilea razboi mondial, din inima Europei pana in nisipurile aride din Africa, prin junglele insilelor din pacific. Sute de arme reale, lupte terestre de vehicule si infanterie, campanii prin aer si prin apa.

American Conquest - Divided Nation: Zorii timpurilor moderne din america au aparut in razboaiele grele din secolul 19, cand o mare natiune a inceput sa se dezvolte. Mexicul si Texasul, Nordul si Sudul au luptat dun greu pentru a castiga dominatia in regiune. Urmariti istoria acelor vremuri si acelor locuri intr-un joc captivant.

No Man's Land:  Westward Ho! In No Man's Land, jucatorul conduce colonizarea continentului american dintre anii 1600 si 1900. In trei campanii majore, impartite in 30 de misiuni diversificate, jucatorul intalneste dezvoltarea istorica a acelor vremuri, din punctul de vedere a sase grupuri etnice: englezi, patrioti americani, colonizatori, spanioli, indieni de padure si indieni de preerie.

jocuri spacer
 Ultimele stiri