magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Forza Motorsport 4 : Limited Collector's Edition

<< Inapoi la jocul Forza Motorsport 4 : Limited Collector's Edition

Forza Motorsport 4

Forza Motorsport 4, cel mai definitiv si asteptat joc de curse al anului 2011. Acesta combina modul de joc clasic, ce are la baza un controller, cu puterea si libertatea oferita de Kinect, iar ca diversitate, include continut de la cele mai mari brand-uri, ca Top Gear, pentru a oferi o experienta automotiva nemaiintanlinta pana acum. Forza Motorsport 4 inoveaza genul de curse, oferind grafica uimitoare, o mare varietate de masini, trasee, provocari si interactiuni sociale ce permit jucatorilor sa se bucure si sa isi impartaseasca pasiunea lor fata de automobile.

Forza Motorsport 4

Pentru cei ce au investit foarte mult timp in Forza Motorsport 3, Turn 10 Studios are placerea sa anunte pentu Forza Motorsport 4 o caracterista numita Profile Import, ce rasplateste fanii pentru timpul lor. Bazat pe nivelul jucatorului si pe masinile din garajul Forza Motorsport 3, masini cadou vor fi automat adaugate la garajul din Forza Motorsport 4, plus cadouri si credite bonus. Iar pentru aceia ce au petrecut nenumarate ore creand straturi complexe si elemente speciale in Livery Editor din Forza Motorsport 3, ei vor avea posibilitatea sa importe aceste lucrari, astfel ca timplul lor nu a fost irosit.

Forza Motorsport 4

Neavand rival in inovatie si calitate, Forza Motorsport 4 impune tendinte in genul de curse cu masini, oferind cea mai uimitoare grafica vazuta pe platforma Xbox 360, experiente unice posibile numai cu Kinect, caracteristici de socializare prin intermediul Xbox LIVE (este necesar un cont Xbox LIVE) si o avalansa de nou continut, masini si noi modalitati de joc.

  • Grafica definitorie pentru platforma. Forza Motorsport impune un nou standard grafic penru genul de curse cu masnini. Avand incluse efecte de camera in stilul hollywoodian si un nou motor de iluminare, Forza Motorsport 4 ofera o experienta grafica extrem de realista si de neegalat - totul ruland la o fluenta rata de 60 de cadre pe secunda.
  • Xbox LIVE. Forza Motorsport 4 este orientat catre elementul social mai mult ca oricand. Creaza un club automobilittic si construieste echipa de vis compusa din soferi, tuneri si artisti grafici, din comunitatea Forza. Impartaseste masinile personalizate si domina celelalte cluburi. Cu noul mod Rivals, joaca impotriva prietenilor, fie daca acestia sunt online sau nu, prin provocarea lor pentru motive de lauda si recompense, intr-o varietate de tipuri de joc.
  • Inovatie cu Kinect. Modul Autivista aduce la viata experienta automotiva. Examineaza masinia intr-un showroom virtual, vezi amanuntele in detalii uimitoare si deschide usile si capota cu ajutorul puterii Kinect. Intrati in lumea jocului cu Kinect Head Tracking, o caracteristica ce permite camerei sa ajusteze campul vizual prin urmarirea miscarilor capului. Preia controlul volanului virtual in timp ce stai pe canapea cu prietenii si familia - nu este necesar un controller. Puteti de asemenea sa profitati de controlul vocal Kinect pentru a naviga cu usurinta prin meniurile jocului.
  • Mai mult din ce iti place. Cu peste 80 de producatori, cel mai mare numar disponibil intr-un joc de curse in prezent, Forza Motorsport 4 dispunde de o diversitate de neegalat si mai multe din masinile care iti plac. Noul mod World Tour contine noi trasee, nenumarate alegeri si sute de ore de gameplay in timp ce calatoresti pe glob in masina favorita. Cu cel mai precis motor fizic, cele mai detaliate cockpit-uri si avarii pentru fiecare masinia, plus asistente ce permit char si celor mai neexperimentati jucatori sa intre in joc, Forza Motorsport 4 redefineste genul de racing.
jocuri spacer
 Ultimele stiri