magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Forza Motorsport 3 : Ultimate Collection

<< Inapoi la jocul Forza Motorsport 3 : Ultimate Collection

Fie ca iti plac masinile sport exotice cum ar fi noul Audi R8 V10, clasicele "muscle car" americane precum Ford GT sau masinile agile asiatice ca Nissan 370Z, toata lumea are o masina de vis. Acum poti conduce acea masina de vis, gratie noului simulator de curse de la Turn 10, exclusiv pentru XBOX 360, Forza Motorsport 3. Acesta da posibilitatea tuturor sa experimenteze entuziasmul de aconduce cele mai exotice si rafinate masini din intreaga lume.

Traieste cea mai realista experienta de curse la volanul a perste 400 din cele mai indragite masini pe care le poti conduce pe mai mult de 100 de circuite reale renumite din intreaga lume. Cu grafica uitmitoare de inalta definitie si cel mai avansat model de performanta a vehiculelor intalnit intr-un joc video, Forza Motorsport 3 include o serie de asistente la condus si niveluri de experienta ajustabile pentru a face jocul accesibil tuturor persoanelor, indiferent de varsta sau nivel de experienta.

Evadarea in lumea culturii masinilor din Forza Motorsport 3 nu se opreste numai la nivelul pistei. Turn 10 este un lider dovedit pentru crearea de continut din partea jucatorilor. Forza Motorsport 3 continua sa alimenteze imaginatia deja bogata a comunitatii de artisti grafici, tuneri si fotografi cu instrumente de personalizare imbunatatite si metote noi de a impartasi creatiile cu intreaga lume prin intermediul Xbox LIVE (este necesar un cont Xbox LIVE Gold pentru gameplay multiplayer online). LIVE face usoara si distractiva incursiunea in comunitatea Forza Motorsport si lumea continutului generat de utilizatori. O dragoste pentru masini se afla in noi toti iar Forza Motorsport 3 este locul de joaca automotiv mult asteptat.

 • Locul unde visele sunt conduse: Masinile si traseele
  Incluzand cele mai recente si mai cunoscute masini de producte precum si cele mai rapide si exotice, Forza Motorsport 3 ofera mai mult de 400 de masini complet personalizabile si care pot fi modificate, de la peste 50 cei mai importanti producatori auto din lume. Fie ca preferi clasice "muscle car"-uri americane, roadstere europene, masini special pregatite de curse sau masini high-tech asiatice, Forza Motorsport 3 te pune in cockpit-ul masinilor pe care le iubesti. In plus fata de revenirea faimoaselor piste din titlurile Forza Motorsport precedente, incluzand Suzuka, Nürburgring Nordschleife si Sebring International Raceway, Forza Motorsport 3 te invita sa cuceresti virajele a peste 100 de trasee, incluzand unele dintre cele mai frumoase sosele din lume. Noi medii splendide, ca superbii munti din regiunea Montserrat din Spania, coasta Amalfi din Italia si sud-vestul American sunt prezentate in detalii uimotoare ce parca te fac sa opresti si sa admiri totul.
 • Aspectul si senzatia unui adevarat joc de curse modern
  Forza Motorsport 3 este jocul de curse definitiv. Aprecierea automobilelor din Forza Motorsport 3 se datoreaza in mare parte atentiei la detaliu a echipei de productie. De aceea inginerii auto de la producatoi cum ar fi Audi si de la echipe de curse campioane ca Peugeot precum si experimentati specialisti in grafica computerizata de la Microsoft Corp. au facut echipa cu Turn 10 pentru a produce Forza Motorsport 3, cel mai frumos si realistic joc de curse auto produs pana acum. Toate cele peste 400 de automobile din joc au fost construite cu un numar de peste 10 ori mai mare fata de Forza Motorsport 2. Aceasta include cockpit-uri si interioare cercetate in detaliu, pentru fiecare vehicul. Dar realismul nu inseamna numai o grafica frumoasa. Turn 10 duce realismul la un nou nivel, conducand in industrie cu cel mai avansat model fizic, inteligenta artificiala si calcule ale avariilor. Fie ca este vorba de diferentele de comportament ale ficarei masini in viraje, de cum suna motarele la viteza maxima sau de cum diferite anvelope si imbunatatiri modifica performata masinii, vei realiza ca te apleci in viraje exact ca si cum ai fi in spatele volanului masinii favorite.
 • Este usor sa dai o tura
  Forza Motorsport 3 redefineste genul de curse cu masini. Jocurile de simulare pot fi destul de grele pentru unii jucatori. Forza Motorsport 3 se ridica peste distinctia dintre jocurile de simulare si arcade. Folosid o multume de asistente la condus de ultima generatie, cum ar fi auto-franare, derularea inapoi a gameplay-ului si auto-tuning, Forza Motorsport 3 ofera o experienta unde toata lumea se poate distra in spatele volanului, indiferent de nivelul de experienta si dexteritate. Fie ca esti un nou venit sau un jucator de curse experimentat, Forza Motorsport 3 monitorizeaza felul in care conduci si evolueaza impreuna cu tine pe parcurs ce aptitudinile tale se imbunatatesc.
 • Exprima-ti pasiunea fata de automobile
  Continut generat de comunitate si Xbox LIVE. Artistii grafici si tunerii vor avea inca odata posibilitatea sa isi exprime creativitatea prin Livery Editor, Auction House si deep tuning garage din Forza Motorsport 3. Masinia este literalmente panza de creatie. Fiecare masina din Forza Motorsport 3 este pe deplin modificabila, permitand spre exeplu transformarea unei Honda Civic intr-o ultra super-masina. Noile clasamente Xbox LIVE Leaderboards afiseaza nu numai cei mai buni soferi ci si cei mai prolifici tuneri de masini si artisti grafici din comunitate.
 • Noi moduri de joc
  Forza Motorsport 3 este un monumental joc de curse, avand mai mult continut si moduri de joc decat oricare joc de curse actual. Un mod single-player inovativ te poarta printr-un calendar de competitii complet personalizat ce include mai mult de 200 de evenimente, incluzand circuit, oval, drag, drift si evenimente contra cronometru. Nu exista doua calendare asemanatoare; ele reactioneaza la masinile pe care le doresti si cursele care iti plac cel mai mult. In plus, modul multiplayer online (necesita cont Xbox LIVE Gold) este imbunatatit cu un nou editor de reguli. Acesta da jucatorilor o varietate nelimitata de moduri de joc impreuna cu prietenii. Fie ca esti un vitezoman, gragster, drifter, artist grafic, tuner sau doar un iubitor de automobile, Forza Motorsport 3 este jocul de curse complet pentru tine.
jocuri spacer
 Ultimele stiri