magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review FIFA 2008

<< Inapoi la jocul FIFA 2008

Apropie-te de actiune mai mult ca niciodata prin manevrarea abilitatilor necesare sa joci ca un fotbalist profesionist in FIFA 08. Incalta-te cu ghetele unui jucator profesionist intr-un nou mod numit "Be A Pro: Co-op Season" care te provoaca sa devii expert aceleasi discipline ca si un adevarat fotbalist profesionist - de la pozitionare si tackling pana la passing si viziune asupra jocului. Intra pe teren cu jucatorul creat de tine si joaca 90 de minute in rolul aceluiasi fotbalist, astfel il vei dezvolta intr-un jucator de elita in decursul unui intreg sezon.

Niciodata pana acum, nu ai putut sa te apropii de joc in asemenea fel, imbunatatindu-ti abilitatile rand pe rand ca si cum ai fi un profesionist. Joaca cu pana la 3 prieteni, fiecare fixati cu propriul jucator la clubul favorit, completati provocari individuale pentru a dezvolta atributele jucatorului propriu si pentru a castiga glorie pentru echipa, in timp ce concurezi cu prietenii pentru a va dezvolta cel mai bun jucator pana la sfarsitul sezonului.

De indata ce pasesti pe teren, Fifa 2008 te provoaca sa gandesti si sa reactionezi ca un fotbalist adevarat, oferindu-ti control total asupra tuturor actiunilor intreprinse. Noul manual de instructiuni iti permite sa impui jocul prin controlul paselor fie ele printre adversari sau incrucisari de pase. Controleaza portarul in situatii unu-la-unu pentru a avea de-a face personal cu atacantii. Preia controlul asupra fundasilor (liniei de fund)iar cu ajutorul manualului care te va ajuta sa alegi fundasul potrivit astfel incat sa poti sa intervii la timp. Acum este mult mai potrivit sa iti respingi adversarii cu noua logica defensiva de pozitionare a jucatorilor in locurile potrivite la momentele potrivite, considerand tot timpul posibilele amenintari si oportunitati.

Condu-ti clubul inteligent pregatindu-te pentru fiecare adversar in parte, folosind anumite pozitionari in teren. Proiecteaza-ti propria strategie unica pentru a crea formatia perfecta si tacticile potrivite. Atribuie roluri si muta jucatori in pozitiile exacte care sa fie in legatura cu ceilalti coechipieri pentru a-l incolti pe adversar.

Caracteristici generale ale jocului:

  • Dirijeaza jocul cu ajutorul manualului de control al paselor, al portarului in situatii de unu-la-unu si un fundas la alegere;
  • Intra in rolul unui fotbalist profesionist, creaza-ti-l singur si testeaza-te pe un anumit post de-a lungul unui sezon.
  • Imbunatateste-ti pozitionarea si celelalte atribute si dezvolta-te intr-un jucator de elita. Coopereaza cu pana la 3 prieteni, fiecare cu jucatorul propriu, in aceeasi echipa, dar concureaza cu aceeasi prieteni in provocari individuale. Toate performantele sunt stocate si analizate prin statistici detaliate care sa determine cine este cu adevarat profesionist;
  • Proiecteaza-ti propria strategie pentru a crea formatia perfecta . Seteaza pozitionarea fiecarui jucator in formatie si aloca-i functii de sprinturi ofensive sau defensive pentru a-l surprinde pe adversar;
  • Noua logica de pozitionare si de aparare care necesita o expertiza tactica amplificata pentru fi cat mai eficient. Noua inteligenta artificiala asigura ca jucatorii sunt in pozitiile potrivite la momentele potrivite;
  • Noi caracteristici includ amicale intre sezoane pentru a-ti testa echipa inainte de o campanie, noi optiuni de antrenare pentru a-ti perfectiona echipa; asteptarile conducerii se schimba in functie de succesele sau de insuccesele tale.
jocuri spacer
 Ultimele stiri