magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review FIFA 2007

<< Inapoi la jocul FIFA 2007

Visual, Fifa 07 este foarte bine finisat cu jucatori reali care alearga pe stadioane foarte usor de recunoscut. Animatia este imbunatatita fata de precedentul Fifa, apropiindu-se astfel si mai mult de realitat, iar acest lucru nu este important doar pentru impactul visual ci si pentru performantele jucatorilor. Cel mai evident exemplu in aceasta privinta il reprezinta accelerarea si incetinirea fotbalistilor, ceea ce face ca miscarea lor sa fie mai fluida. De asemenea jucatorii se vor inghionti pentru o durata mai mare de timp pentru castigarea balonului decat in precedentele jocuri, si pentru ca miscarea balonului a fost imbunatatita fotbalistii poseda diferite tehnici animate pentru a-l controla cu diferite parti ale corpului.

Imediat urmatoarea imbunatatire notabila a avut ca tinta sistemul de sutare la poarta. In precedentele jocuri din serie ar putea fi foarte frustrant sa ratezi in fata portii nu datorita vinei tale ci din cauza slabelor atributii ale fotbalistului. In Fifa 07, altii factori in afara de calitatile jucatorului vor determina in mai mare masura calitatea sutului, cum ar fi pozitia jucatorului in timpul loviturii, unghiul sutului si viteza pasei precedente in cazul suturilor din prima. Mai mult, actionand un buton special vei putea lovi mingea cu mai putina forta dar cu finete si cu exactitate mult marite, cu lateralul piciorului.

In afara terenului modificari mai semnificative sunt planuite, cea mai incitanta fiind fara dubii, Liga Interactiva. Dupa ce jucatori vor alege echipa pe care o sustin in realitate, Liga Interactiva va da sansa jucatorilor sa reprezinte echipa favorita intr-o liga online care foloseste un orar si o programa transpusa exact din competitiile reale.

Alte imbunatatiri planificate pentru FIFA 07 includ un nou progres al jucatorului in modul Manager, care vor incuraja jucatorii sa aduca fotbalisti tineri in echipa, tranzactii financiare mai realistice care folosesc bani reali in loc de puncte.

jocuri spacer
 Ultimele stiri