magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Far Cry 3 : Insane Edition

<< Inapoi la jocul Far Cry 3 : Insane Edition

Far Cry 3

Jucatorii Far Cry 3 intra in pielea lui Jason Brody, un om singur la marginea lumii, naufragiat pe o misterioasa insula tropicala, departe de civilizatie. In acest paradis salbatic unde faradelegea si violenta sunt singurele lucruri cunoscute, jucatorii vor decide cand, unde si cum se vor desfasura evenimentele in lumea jocului. Ei isi vor face drum prin insula folosind orice fel de tactici impotriva inamicilor - loituri, furisari, detonari - intr-o lume ce si-a pierdut orice discernamant dintre bine si rau.

  • Insula din Far Cry 3 introduce jucatorul intr-un mediu bogat si bine realizat, plin de intalniri cu personaje intrigante, locatii de explorat si lupte explozive.
  • Singur pe o insula tropicala, jucatorul trebuie sa se confrunte cu partea intunecata a umanitatii. Ca Jason Brody, jucatorii vor fi impulsionati sa acctioneze pe masura ce afla mai multe despre ororile si coruptia ce au loc pe insula.
  • Far Cry 3 exista intr-o lume a relitatii imaginabile, unde evenimntele par a fi desprinse direct din titlurile unor stiri teribile.
  • Mediul natural inconjurator este un instrument folosit pentru supravietuire, pentru a impoviza atacuri si pentru a pacalii inamicii. Gameplay-ul va reflecta gama de oportunitati si varietatea pe care numai un astfel de tip de mediu il poate oferii.
jocuri spacer
 Ultimele stiri