magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Strategie bulltet categorie de jocuri Etherlords 2

Etherlords 2

Etherlords 2
Platforma Pret
PC PC
129.39 RON
Pret final, TVA inclus
Descriere Etherlords 2
Etherlords II

In 2001, producatorul de jocuri “Nival” a lansat “Etherlords”, un joc de stategie pe ture, insa, de atunci, a imbunatatit luptele (cea mai buna parte) si a rezolvat unele probleme, astfel ca acum avem la dispozitie continuarea jocului, mai reusita decat originalul, aducand acest titlu la a doua aparitie si la standardele actuale.

Aventura din Etherlords are loc in Lumea Lorzilor, populata de supusii celor 4 puteri ehter: Kinets, Chaots, Syntets si Vitals. Fiecare din aceste factiuni se gaseste mereu angajata intr-un razboi continuu impotriva celorlalte de-a lungul celor 5 campanii. Spre deosebire de predecesorul joc, in care puteai controla mai multi eroi pe un taram foarte intins, ca in “Heroes of Might And Magic”, in “Etherlords 2” poti controla un singur erou, rezultatul semanand mai mult cu Diablo, pentru ca strabati harta cautand misiuni de indeplinit. Vei intalni resurse imprastiate peste tot, care-ti sunt necesare achizitionarii unor vraji mai puternice decat cele pe care le detii deja. Deasemenea vei da piept cu mostri si alti eroi, de pe urma carora poti obtine experienta si prada sub forma unor vraji. De la personajele neutre vei obtine misiunile pe care trebuie sa le indeplinesti si, de-a lungul acestor expditii vei intalni si alte obiective secundare, care, daca le indeplinesti, iti vor conferi si mai multa experienta. De exmplu, daca cercetezi imprejurimile, poti gasi un altar care iti imbunatateste o anumita creatura, lucru care va duce la indeplinirea misiunii mai usor si la alte beneficii clare in viitor. Aceste bonusuri iti permit sa iti schimbi strategia in functie de bonusul de care dispui, facand din “Etherlords 2” un joc si mai interesant. Acum iti poti pastra pentru misiunile viitoare experienta acumulata, precum si vrajile si artefactele obtinute, facandu-te sa simti ca intradevar construiesti un erou puternic de-a lungul cursului jocului.

Pe departe cea mai interesanta parte a jocului e ca in lupte eroii nu participa efectiv, ei utilizand vrajile bazate pe puterea ether, fiecare factiune avand la dispozitie vraji specifice: Vitals folosesc puterea naturii, pot chema in ajutor copaci si plante magice, Syntets folosesc vraji biomecanice, etc. Creaturile chemate in ajutor pot ataca eroul advers sau pot bloca unitatile trimise de el pentru a-ti ataca propriul personaj.

Dupa ce termini campania din “Etherlords 2”, poti experiementa pe modul duel, in care te lupti cu un adversar controlat de calculator au poti incerca un meci in modul multi-player impotriva altor jucatori.

“Etherlords 2” est cu adevarat asa cum ar trebui sa fie o continuare a unui joc foarte reusit. Producatorul a plecat urechea la spusele fanilor si a criticilor si a modificat gameplay-ul considerabil. Rezultatul poate fi vazut ca o recomandare calduroasa celor carora le-a placut originalul, insa si celor care vor sa vada un joc de strategie pe ture cu adevarat reusit.

Pentru a te putea bucura pe deplin de acest joc, trebuie ca sistemul tau sa indeplineasca urmatoarele cerinte tehnice:
Windows 98/ME/2000/XP
PC cu procesor PIII
128 MB de memorie RAM
Placa video cu 16 MB de memorie proprie
2 GB de spatiu liber pe hard-disk
Poze Etherlords 2
Poza 1 pentru Etherlords 2 Poza 2 pentru Etherlords 2 Poza 3 pentru Etherlords 2 Poza 4 pentru Etherlords 2 Poza 5 pentru Etherlords 2
Forum Etherlords 2 » Adauga un subiect
Deocamdata nu exista nici un mesaj pentru acest joc.
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 5573
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City