magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Strategie bulltet categorie de jocuri Earth 2160

Earth 2160

Earth 2160
Lansare: 2 septembrie 2005; Reality Pump - Deep Silver
Platforma Pret
PC PC
49.90 RON
Pret final, TVA inclus
Descriere Earth 2160
Jocul utilizeaza ultimul motor grafic: Earth 3. Stocand obiecte intr-un format bazat pe modelul matematic Bezier (curbe in loc de poligoane), astfel oferind un nivel de detaliere inca nevazut, limita fiind pusa de componetele hardware folosite.

In joc, se poate alege intre 4 rase aflate in conflict: ED - dupa distrugerea Pamantului, liderii Dinastiei Eurasiene (Eurasian Dynasty) scapati la bordul unui navete de evacuare. Acum, ei lupta pentru supravietuirea speciei umane, baza lor fiind imensa si contine parti mici si variabile.

LC - Aceasta societate Matriarhala, iubitoare de pace, trebuie sa lupte pentru a gasi o noua casa si baza, dupa distrugerea Pamantului. Cladirile LC au putine posibilitati de a fi upgradate, de aceea, au abilitatea de a decola si de a merge repede catre alta locatie.

UCS - aceste masinari au evoluat din masinile de lupta UCS. In timpul lungii calatori catre Marte, computerul a decis sa omoare toti supravietuitorii umani si sa inceapa sa cucereasca Sistemul Solar cu propria armata mecanica.

Aliens (Extraterestri) - acesti extraterestri au fost renegati si alungati pe Marte, de foarte mult timp. In 2160, la aterizarea navelor UCS, acestia au fost treziti din somnul profund. Acum, ei incearca sa scape din inchisoarea lor si sa stabileasca noi baze in Sistemul Solar.

Toate partile au posibilitatea de a dezvolta noi tehnologii, in centre de cercetare pe suprafata planetei.

Noi dimensiuni ale jocului vor fi create folosint agenti virtuali. Agentii nu apartin nici unei rase si sunt liberi sa fie angajati ca sa ajute jucatorii pe parcursul jocului. Fiecare agent are abilitati diferite (pot ajuta cu cercetarile, unitatile de comanda, eficientizarea procesului de a acapara resurse, etc.), acestia putand fi si concediati. Nu toti agentii sunt disponibili in acelasi timp, astfel incat, atunci cand un jucator angajeaza un agent, acest tip de agent sa nu mai fie disponibil celorlalti jucatori.

Sistemul de constructie al unitatilor este unul modular: fiecare unitate poate fi creata din parti modulare si anume sasiuri, armura, motor, propulsoare, tunuri (maxim 8 la numar), generator de scut si parti de arme si scuturi.

Jocul contine 4 campanii single-player, fiecare incluzand 7 misiuni, modul skirmish este disponibil pentru un jucator pe harti din modul multiplayer, iar jocul mai contine 4 moduri de multiplayer.
Poze Earth 2160
Poza 1 pentru Earth 2160 Poza 2 pentru Earth 2160 Poza 3 pentru Earth 2160 Poza 4 pentru Earth 2160 Poza 5 pentru Earth 2160
Vezi toate cele 30 poze
Filme Earth 2160
Forum Earth 2160 » Adauga un subiect
Nu mi se pare reusit .Fata de call of duty 6
Fata de call of duty 6? Prietene,ala este fps asta este strategie!!! Este o mare diferenta!
Ma tu sti ce inseamna FPS ? sau daca suna calumea zici si tu =]]
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 15754
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City