magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri GBA bulltet categorie de jocuri Diverse bulltet categorie de jocuri Donkey : Kong Country 2

Donkey : Kong Country 2

Donkey : Kong Country 2
Platforma Pret
GBA GBA
n/a
 
Produs temporar indisponibil.
Descriere Donkey : Kong Country 2
in Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest, a doua parte a acestei superbe serii, vei lupta impotriva Capitanului K. Rool si a vastei sale armate de Kremlingi. Incredibila grafica "Advanced Computer Modeling" (ACM) a acestui joc a fost optimizata special pentru Game Boy. Daca rulezi jocul cu accesoriul Super Game Boy pentru Super NES, vei avea acces la palete de culori special selectate si la o grafica adaptata.
La inceputul povestirii K. Rool tocmai l-a rapit pe Donkey Kong si cere ca rascumparare intreaga rezerva de banane (Banana Hoard). Diddy Kong si Dixie Kong trebuie sa isi salveze prietenul rapit; soarta sa se afla in mainile lor. O mare varietate de animale prietenoase precum Rinocerul Rambi, Paianjenul Squitter, Papagalul Squawks, Sarpele-cu-clopotei Rattly si Pestele-spada Enguarde le vor ajuta pe cele doua maimutele in misiunile lor aventuroase, pe parcursul a peste 40 de nivele. Fiecare zona extraordinara este plina de capcane speciale, item-uri ascunse si Kremlingi periculosi.
Cei care au jucat Donkey Kong Country 2 pe Super NES vor recunoaste multe dintre elementele acestui joc. De exemplu, Diddy Kong poate face roata care il reprezinta, iar Dixie Kong face miscarea de elice a parului. De asemenea, va trebui sa aduni monezi Krem (Kremcoins) pentru a putea trece de chioscul lui Klubba (Klubba's Kiosk) si a ajunge in Lumea Pierduta (Lost World). Dar, spre deosebire de echivalentul pentru Super NES, un personaj nu il poate arunca pe altul si jocul este doar pentru un singur jucator. Desigur, oricand poti opri jocul pentru a-l transfera unui prieten, daca vrei sa te distrezi in doi!

- A doua parte a jocului Donkey Kong Country 2.
- Jocurile single-player te arunca in lupta impotriva Capitanului K. Rool si a armatei sale de Kremlingi, care l-au rapit pe Kong.
- Grafica "Advanced Computer Modeling" (ACM) este optimizata special pentru Game Boy.
- Depinde numai de Diddy Kong si Dixie Kong sa isi salveze prietenul rapit.
- Peste 40 de nivele, fiecare dintre acestea fiind plin de capcane speciale, de item-uri ascunse si de Kremlingi care se furiseaza.
Forum Donkey : Kong Country 2 » Adauga un subiect
Eul il am pe Donkey Kong Country 3 si e super
Nici un raspuns. [raspunde]
Cat costa o discheta k nu prea vad unde este pretul
Nici un raspuns. [raspunde]
sa fie 4 niveluri de joca
Nici un raspuns. [raspunde]
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 4184
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City